OK
Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
CT,1832

Snel alles vast met goed bevestigingsmateriaal

U kent het wel: uw bureau of lade ligt vol losse briefjes, foto’s of tekeningen. Misschien hangt er een prikbord aan de muur van uw kantoor of studeerkamer, maar vindt u het zonde om een gaatje te prikken in dingen die u juist wilt bewaren. Natuurlijk kunt u de foto’s of papieren ook op de muur of deur bevestigen met tape, maar dat staat zo slordig. Een presentatierail is de perfecte oplossing. U bevestigt snel en eenvoudig foto’s en papieren in de aluminium klemlijst. Dat ziet er representatief uit en is zeer praktisch. Presentatierails zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, dus ze zijn geschikt voor kleine en grote ruimtes.

Bevestigingsmateriaal voor bureaus

Tegenwoordig brengen mensen heel wat uren door achter een bureau. Een goed ingerichte werk- of studeerplek is daarom heel belangrijk. Met een witte of zwarte, verstelbare monitorbeugel kan een monitor of laptop op de juiste hoogte bevestigd worden. Ondanks de opmars van laptops en tablets werken veel mensen met een desktopcomputer. Als die op een bureau staat, blijft er weinig ruimte over om te schrijven. Gelukkig is er bevestigingsmateriaal waarmee u de computer onder het bureau hangt. Dat scheelt veel ruimte.

Nog meer montagemateriaal

Als u een whiteboard of iets vergelijkbaars wilt ophangen, kunt u ook power tape gebruiken. Voor wie niet aan de slag wil met een boor, is deze tape heel geschikt. Hij heeft hoge kleefkracht en u kunt hem op onder meer steen en beton gebruiken. Voor het plakken van papier gebruikt u natuurlijk een lijmstift. Als het oor van uw favoriete koffiemok afgebroken is, is secondelijm de juiste keus. Soms kun u beter kiezen voor bijvoorbeeld alleslijm, contactlijm of lijmspray. Wat u ook aan elkaar wilt bevestigen, u vindt het juiste materiaal bij Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.