OK
Filter de resultaten (5 Producten)
Sorteren op:
SS,5969

Met bezems & borstels zorgt u voor een opgeruimde ingang

Het is ontzettend belangrijk dat uw bedrijf op klanten en andere zakelijke relaties een eerste goede indruk achterlaat. Als het er buiten rommelig uitziet wanneer een klant bij het kantoor arriveert, dan staat u al met 1-0 achter. Met de juiste bezems & borstels houdt u de ingang netjes en mooi schoon. Het kost maar een paar minuten tijd, maar die paar minuten maken een wezenlijk verschil.

Borstels voor binnen

Bezems & borstels zijn niet alleen voor gebruik buiten, maar kunnen ook binnen gebruikt worden. Bezems voor buitengebruik hebben over het algemeen hardere borstels dan bezems die voor binnen gebruik zijn gemaakt. Met de handige handborstels veegt u eenvoudig de rommel bij elkaar, zodat u die vervolgens in de prullenbak kan gooien. Als u een schoonmaker in dienst hebt die het kantoor voor u schoonhoudt, dan mag een borstel niet ontbreken bij de artikelen voor schoonmaken en reinigen. Een handborstel of een stoffer helpt om gemakkelijk kleine hoeveelheden stof of vuil weg te vegen.

Kies de borstel of bezem die u nodig hebt

Bij ons vindt u diverse borstels & bezems. Kies de reinigingsmiddelen die u nodig hebt. Schaf naast een borstel of bezem ook dweilen en emmers aan en u houdt u hele vloer schoon. Bezems en dweilen zijn ideaal te gebruiken op harde vloeren, zoals hout, linoleum of laminaat. De vloer blinkt weer en iedere gast kan ontvangen worden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.