OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
SS,5974

Overal efficiënt werken met Bluetooth headsets

Door gebruik te maken van goede Bluetooth headsets, werkt u op iedere locatie efficiënt. Door middel van de handige Bluetooth technologie maakt u met deze headsets gebruik van een optimale (en draadloze) verbinding met een computer, telefoon of tablet. Zo kan overal een werkplek worden ingericht, aan ieder bureau, binnen enkele seconden. In onze webshop kunt u kiezen uit een groot assortiment headsets waarmee u direct aan de slag kunt gaan.

Onderweg optimaal bereikbaar zijn met een Bluetooth headset

Bent u veel onderweg en wilt u toch optimaal (en veilig) bereikbaar blijven? Of hebt u wellicht vertegenwoordigers in dienst die hun reistijd productief willen benutten? Gebruikmaken van Bluetooth headsets maakt het mogelijk om volledig handsfree bereikbaar te zijn, ook in de trein en op de weg. Binnen een grotere onderneming is het uitrusten van teamleden met een mini Bluetooth headset extra handig. Zo kan men met elkaar in verbinding blijven zonder rond te lopen met telefoons of walkietalkies.

Het verbeteren van uw service met Bluetooth headsets

Het perfect bedienen van bezoekers en klanten binnen uw bedrijf gaat samen met het snel verstrekken van goede informatie. Met draadloze headsets kan er snel een vraag gesteld worden aan een collega. Zo kan men direct een telefoontje plegen en de klant optimaal helpen. De combinatie van bijvoorbeeld een tablet met een draadloze headset stelt u en uw eventuele personeel in staat om nog meer uit de werktijd te halen. Bekijk ons aanbod headsets met Bluetooth techniek en geniet van een nieuwe manier van werken, waar u ook bent.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.