OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,1836

Boekhouding: voor beginners en gevorderden

In de praktijk blijkt dat een goede bedrijfsvoering staat of valt met de kwaliteit van de administratie. Daarom is het niet meer dan logisch dat u investeert in een goede boekhouding. Met Staples is boekhouden gemakkelijker dan ooit. Op onze site koopt u alles dat ook maar enigszins te maken heeft met dit onderwerp. Zowel lesboeken als notitieblokken en tabbladen schaft u eenvoudig aan in onze webshop. Alles voor een goede boekhouding is daarmee eenvoudig te bestellen op onze site.

Leer boekhouden met de juiste boekhouding lesmaterialen

Bij de bedrijfsadministratie is een goed overzicht belangrijk. Dit verkrijgt u eenvoudig met de juiste software. Deze geeft u inzicht in onder meer de btw die u dient af te dragen aan de belastingdienst. Ook stelt de juiste software u in staat gemakkelijk te factureren. Bent u niet helemaal vertrouwd met begrippen als debiteuren, crediteuren en het grootboek? Staples helpt u op weg met de juiste lesmaterialen. Deze zijn natuurlijk ook geschikt om uw personeel in dit onderwerp in te werken of bij te scholen.

Kantooraccessoires in overvloed

Hoewel boekhouden tegenwoordig veelal online wordt gedaan, kunt u er nog steeds voor kiezen om facturen per post te versturen. Hiervoor is het juiste kantoorpapier belangrijk. Een factuur in uw huisstijl en met uw logo heeft namelijk meer overtuigingskracht. Binnenkomende facturen zijn eenvoudig af te drukken met behulp van onze printers. Er zijn zowel inkjet- als laserprinters. U sorteert ze eenvoudig op factuurdatum waarna u ze netjes betaalt en archiveert. Kortom, leer effectief boekhouden met onze slimme lesbenodigdheden en handige kantooraccessoires.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.