Filter de resultaten (22 Producten)
Sorteren op:
CT,31

Laat uw levenswerk niet in vlammen opgaan

Brandveiligheid en brandpreventie hoort altijd hoog op de agenda te staan. Dat is niet onlogisch: als huurder of eigenaar van een gebouw rust er een grote verantwoordelijkheid op u. Zelfs wanneer de brand ontstond door een fout van een medewerker, kan u nog steeds aansprakelijk zijn voor alle schade. Het belangrijkste wat u moet onthouden: bij nalatigheid of onzorgvuldig handelen kan de aansprakelijke aangesproken worden door de verzekeraar. Ook wanneer een medewerker of zelfs een preventiemedewerker nalatig was, kan de werkgever nog steeds aangesproken worden door de verzekeraar.

Voorkom nalatigheid: kies voor brandbeveiliging en -preventie

Om te voorkomen dat de brandverzekeraar weigert om eventuele schade te vergoeden, is het belangrijk dat u kan aantonen alles in het werk gesteld te hebben op vlak van brandveiligheid en brandpreventie. Hiervoor kan u bijvoorbeeld de noodzakelijke veiligheidsmiddelen aanbrengen en kiezen voor een veilige opslag van brandbare materialen. Uiteraard dient u ook de noodzakelijke preventiemiddelen aan te brengen zoals bijvoorbeeld brandblusapparaten of branddekens. Via Staples vind je alle materialen voor brandbeveiliging en brandpreventie op één enkele locatie. Lekker veilig, toch?

Bescherm uw (waarde)papieren tegen hete vlammen

Hoewel u alle nodige maatregelen treft, kan het noodlot soms toch extreem hard toeslaan. De verzekeraar zal dan misschien wel de schade vergoeden maar echte waardevolle documenten of contracten zullen voor eens en voor altijd in de vlammen zijn opgegaan. Of toch niet? Niet per se: u kan kiezen voor brandwerende kluizen en/of brandwerende koffers om uw documenten in op te bergen. Het kan zowel gaan om kleine kluizen als gigantische brandwerende archiefkasten. Ook compacte brandwerende documentenkluizen die u eenvoudig kan transporteren, behoren tot de mogelijkheden. Zo speelt u hoe dan ook op safe, letterlijk en figuurlijk.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.