Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
SS,58
Profiteer van extra voordeel
Altijd alles netjes opgeruimd

Brievenbusdozen

Ideaal om nationaal en internationaal gemakkelijk kleinere goederen te verzenden. De doos past door iedere brievenbus en geeft daarnaast extra bescherming aan de inhoud. Zo verstuurt u de kleinste goederen veilig en zonder kans op beschadigingen. Boeken, sieraden en foto’s: de ontvanger ontvangt de goederen direct in de brievenbus. Bovendien bespaart u op verzendkosten.

Uitstekende kwaliteit voor extra bescherming

De brievenbusdoos is een stevige doos die speciaal is gemaakt voor het versturen van pakketten als briefpost. U ontvangt de doos in platte vorm, die u eenvoudig kunt omzetten tot een doos en kunt afsluiten met een handige stripsluiting. De ontvanger kan het pakket gemakkelijk openen via de tearstrip. Naast de brievenbusdoos is ook een koker beschikbaar: ideaal voor het versturen van posters, tekeningen en ander papier waar u liever geen vouwen in ziet.

Brievenbusdoos voor de ondernemer

Voor ondernemers is de brievenbusdoos een ware uitkomst. Uw klant hoeft niet langer te wachten of een pakket op te halen, omdat hij tijdens een poging tot aflevering niet thuis was. Deze dozen passen gegarandeerd door een brievenbus waardoor uw klant de goederen snel en altijd zal ontvangen. Bestel uw brievenbusdozen snel en ontvang het de volgende werkdag al bij u thuis.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.