OK
Filter de resultaten (14 Producten)
Sorteren op:
SS,5995

Bureaurekenmachines: voor thuis of op kantoor

Als u op kantoor berekeningen maakt, bijvoorbeeld voor offertes, prijsopgaven of gewoon de bedrijfsadministratie, dan is het prettig wanneer u een rekenmachine tot uw beschikking hebt. Staples heeft een breed aanbod bureaurekenmachines die uw werkzaamheden vergemakkelijken en versnellen. Ze zijn ideaal voor thuisgebruik, maar komen ook zeker op kantoor goed van pas. Met een breed assortiment in diverse prijsklassen lukt het u ongetwijfeld om een passende rekenmachine te vinden voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Zo is rekenmachine onmisbaar bij het doen van de boekhouding van uw bedrijf.

Maak eenvoudig berekeningen met bureaurekenmachines

Bij de aankoop van een bureaurekenmachine hebt u de keuze uit verschillende soorten. Voor het maken van eenvoudige berekeningen hebt u vaak al voldoende aan een rekenmachine met basisfuncties. Voor wiskundige formules of andere pittige berekeningen komt een exemplaar met een breed aanbod aan functies goed van pas. Stem uw aankoop daarom zoveel mogelijk af op uw wensen en voorzie uzelf en uw werknemers van de juiste rekenmachines. Combineer uw bestelling met onder meer pennen uit onze online shop.

Maak het uzelf gemakkelijk met een bureaucalculator

Een rekenmachine neemt u veel werk uit handen. Dit geldt ook voor uw werknemers. De uitkomst van een berekening schrijft u eenvoudig op onze post-its of een kladblok. Zo voorkomt u dat u een som opnieuw moet uitrekenen. Maak het uzelf gemakkelijk met een rekenmachine uit onze webshop en ontdek hoe u uw werkzaamheden flink kunt versnellen. Tijd kost geld, dus door de aanschaf van een bureaucalculator houdt u ongetwijfeld geld over. Neem voor vragen of advies gerust contact op met onze klantenservice. Bij Staples helpen we u graag een aankoop op maat te doen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.