OK
Filter de resultaten (106 Producten)
Sorteren op:
CT,1846

Wij bieden comfortabele bureaustoelen om uw werk te verlichten.

Een goede bureaustoel maakt het verschil. U voelt geen druk op de bovenbenen of rug. Daardoor kunt u zich in een comfortabele, ontspannen houding op het werk concentreren. In een kantoor waar mensen dagelijks achter een beeldscherm zitten, is een gemakkelijke bureaustoel doorslaggevend voor de prestaties. Bezuinigen op dit zitmeubilair kan uiteindelijk meer geld kosten doordat personeel met gezondheidsklachten uitvalt. Een tip: bureaustoelen met een netbespanning als rugleuning hebben een ademende werking en zijn vooral op warme dagen zeer geliefd.

Ontdek ons assortiment bureaustoelen

Staples biedt een breed assortiment hoogwaardige bureaustoelen aan. Wij hebben modellen in uiteenlopende prijscategorieën. Bekijkt u op uw gemak de uitgebreide productbeschrijvingen om de stoelen goed met elkaar te vergelijken. Naast het belastbaar gewicht staat bijvoorbeeld ook de gebruiksduur per dag en het gebruikte materiaal aangegeven. De meeste modellen hebben een donkere, neutrale kleur. Blauw en zwart komen het meest voor. Het overgrote deel van de stoelen heeft armsteunen. Sommige medewerkers hebben behoefte aan een extra voetensteun bij hun stoel.

Kies de bureaustoel die bij u past

U kiest uiteindelijk voor de doorslaggevende details. Moeten de bureaustoelen geschikt zijn voor zachte vloeren, harde vloeren of allebei? Stellen uw medewerkers armleuningen op prijs of juist niet? Bij sommige stoelen is de armlegger kantelbaar en kunt u de zitdiepte zelf instellen. De meeste stoelen vallen in de categorie zelfmontage. Er is vast wel iemand op kantoor die met wat eenvoudig gereedschap de stoelen in elkaar zet.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.