OK
Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
SS,6008

Veilig bellen in de auto met de handige carkits

U bent net de auto ingestapt en daar is het eerste telefoontje al. Het is een algemeen gegeven dat het erg onveilig is om niet hands free te bellen wanneer u aan het autorijden bent, en om dan maar niet te spreken over de torenhoge boete die u te wachten staat wanneer u hierop betrapt wordt. Veilig bellen, voor u en uw medewerkers, tijdens het autorijden doet u met onze carkits, als belangrijke auto accessoires.

Efficiënt werken door hands free te bellen

Wanneer u of uw medewerkers autorijden, betekent dit dat er vaak veel tijd verloren gaat. Tijd die uw medewerker nog even in dat belangrijke telefoontje hadden kunnen steken. Gelukkig zijn er naast carkits nog veel andere auto accessoires verkrijgbaar die u het leven onderweg makkelijker maken, of het nu gaat om powerbanks of Bluetooth Headsets, om uw autorit zo prettig mogelijk te maken. Autorijden kan met deze accessoires vele malen efficiënter worden.

Een optimale gebruikerservaring

Naast carkits kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod van diverse accessoires voor in de auto. Wanneer er binnen uw bedrijf behoefte is aan een nieuwe mobiele telefoon, dan vindt u in ons assortiment mobiele telefoons altijd een toestel wat bij u past. Combineer de telefoonaccessoires met een van onze carkits en terwijl uw medewerkers rijden, kunnen ze nog dat belangrijke zakelijke telefoontje afhandelen. Op deze manier slaat u altijd twee vliegen in een klap en verliest uw bedrijf nooit meer kostbare tijd.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.