Filter de resultaten (9 Producten)
Sorteren op:
CT,1853

Coax kabels: voor optimaal ontvangst van beeld en geluid

Een coax kabel kunt u ook wel zien als een tweepolige kabel voor de overdracht van zowel beeld als geluid. Dankzij een goede afscherming worden externe storingen zoveel mogelijk tegengehouden. Voor u als ondernemer klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren. U wilt zo efficiënt mogelijk werken en daar horen zeker geen storingen bij. Bij Staples bieden we u de keuze uit kwalitatieve coaxiale kabels voor het netwerk van uw kantoor of bedrijf.

Breed aanbod coax kabels voor ieder kantoor

Voor elke onderneming hebben wij een passende digitale coax kabel in ons assortiment. Er zijn namelijk diverse kabels op de markt voor talloze toepassingen. Of het nu gaat om (digitale) televisie, telefonie of het werken vanachter uw computer, met een coax kabel van onze site bouwt u altijd op slimme wijze aan een digitaal netwerk binnen uw onderneming. Mocht u toch aan het winkelen zijn in onze online kantoorhandel, bekijk dan ook ons assortiment netwerkaccessoires.

Coaxiale kabels: topkwaliteit en betaalbaar

Als u op zoek bent naar kwalitatieve kabels voor uw kantoor, dan zit u bij Staples helemaal goed. Dit hoogwaardige gereedschap is onmisbaar om werkzaamheden snel en effectief uit te voeren. Bovendien maken wij het mogelijk om te besparen op uw aankoop. Schroom daarom niet u te laten adviseren door onze klantenservice. Onze professionals voorzien u altijd graag van advies op maat omtrent de toepassing van coax kabels binnen uw onderneming.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.