OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,1854
Snel, intelligent & slim werken?
Whiteboards & accessoires

Communiceer effectief met combinatie prikborden

Communicatie is een essentieel onderdeel van iedere werkplek. U communiceert dagelijks met medewerkers, klanten en zakenrelaties. Om deze communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunt u gebruikmaken van verschillende hulpmiddelen. Combinatie prikborden zijn ontzettend veelzijdig en komen altijd goed van pas. Deze combiboards hebben twee verschillende kanten. De ene kant is een prikbord van kurk, terwijl de andere zijde een whiteboard is. Hierdoor kunt u mededelingen ophangen, maar ook aantekeningen maken tijdens een belangrijke vergadering. Dankzij deze veelzijdigheid hebt u altijd het juiste communicatiemiddel bij de hand.

Benodigdheden voor uw combiboards

Combinatie prikborden zijn eenvoudig in gebruik, maar u moet wel een aantal benodigdheden op voorraad hebben. Voor het prikboard zijn punaises onmisbaar. U kunt deze gebruiken om intekenlijsten en werkschema's op te hangen. Voor het whiteboard hebt u speciale whiteboardstiften & - markers nodig. De inkt van deze stiften kunt u met een droge doek uitwissen, waardoor u de informatie op het bord gemakkelijk aan kunt passen. Aan sommige whiteboards kunt u tevens met magneten extra formulieren en mededelingen bevestigen.

Haal meer uit uw presentaties

Combiboards zijn goede hulpmiddelen tijdens presentaties en vergaderingen. U kunt uw ideeën visualiseren met behulp van het bord, waardoor u optimaal communiceert met alle aanwezigen. Er zijn nog een aantal handige accessoires waarmee u uw presentaties kunt verbeteren. Met een presentatie pointer wijst u relevante informatie vanaf een afstand aan. U kunt zo vrij rondlopen en toch de focus op het combinatie prikbord houden. Foto's, video's en digitale bestanden kunt u het beste delen met behulp van beamers. Zo houdt u uw presentaties flexibel, modern en duidelijk voor al uw medewerkers en klanten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.