Filter de resultaten (450 Producten)
Sorteren op:
DP,78
Monitor beugels en steunen
PC oplossingen
Batterijen nodig?

Computer Monitoren en Monitorstandaard

Bij het uitkiezen van een nieuwe computermonitor is het belangrijk dat het beeld groot en scherp genoeg is. Monitors van topmerken zoals Philips, Samsung, Liyama en Apple vindt u bij Staples: dat betekent dan ook dat kwaliteit gegarandeerd is. Ziet u meerdere monitors waar u interesse in heeft, gebruik dan de functie Vergelijken voor een goed overzicht om uw keuze wat gemakkelijker te maken.

Led-monitoren

Deze pc-monitoren geven kleuren beter weer, onafhankelijk van de hoek waaruit u kijkt. Deze monitoren bieden een vloeiende weergave waardoor uw ogen minder snel vermoeid raken.

Welke monitor past het beste bij u?

Voordat u een monitor uitkiest, is het belangrijk om eerst te bekijken waar u de monitor voornamelijk voor gaat gebruiken. Bewerkt u veel foto’s en video’s, dan hecht u waarschijnlijk veel waarde aan een scherp beeld en zoekt u een computermonitor met Full HD-resolutie. Heeft u een monitor nodig voor zakelijke doeleinden, dan is het belangrijk dat u een goede houding aan kunt nemen en het scherm dus makkelijk verstelbaar is. Hiernaast zijn natuurlijk ook ultramoderne pc-monitoren te bestellen voor de liefhebbers.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.