OK
Filter de resultaten (99 Producten)
Sorteren op:
CT,1856

Computermeubelen voor een slimme kantoorinrichting

U krijgt meer gedaan met de juiste kantoorbenodigdheden, waaronder ook computermeubels. Hoe comfortabeler werkplekken zijn ingericht, hoe beter uw werknemers presteren. Dit is uiteraard gunstig voor de omzet. Design en een ergonomisch ontwerp spelen daarom een belangrijke rol. Met een smaakvolle inrichting is niets mis, maar daarnaast is ook de juiste bureauhoogte van belang. Met de computermeubelen van Staples komen ergonomie en design prima samen en dus heeft het altijd meerwaarde deze meubels aan te schaffen. Er is keuze genoeg voor elk kantoor.

Het nut van goede computermeubelen

Zoals eerder gezegd, zijn de juiste bureaus nodig voor het leveren van de allerbeste prestaties. Uiteraard dient een bureau te beschikken over voldoende ruimte voor onder meer computers. Daarnaast gunt u uw medewerkers de nodige privacy, want te veel afleiding komt werkzaamheden niet ten goede. De aanschaf van tussenschotten en panelen is daarom een slimme keuze. Dit stelt werknemers in staat al hun werkzaamheden zorgvuldig en gestructureerd uit te voeren.

Computertafels slim inrichten

Bij het inrichten van computermeubels is het belangrijk dat er niet onnodig veel accessoires op het bureau staan. Bij een overvloed aan prikkels zijn mensen snel afgeleid en dit is niet gunstig bij het behalen van onder meer deadlines en targets. Documenten dienen daarom zoveel mogelijk geordend te worden in zogeheten documentenmappen. Tot slot zijn goede bureaustoelen net zo belangrijk. Ze voorkomen onnodige nek- en rugklachten, waardoor u het risico op ziekte en uitval verkleint.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.