Computers | Tablets | Harde schijven | Accessoires

In deze snel veranderende wereld wilt u de best mogelijke technologie om bij te blijven.

Wij bieden de topnamen in laptops en desktopcomputers, monitoren, harde schijven en accessoires. Alles wat van hoge kwaliteit is en te maken heeft met technologie, vindt u bij ons tegen een aantrekkelijke prijs.

Computers: zoekt u naar de grote namen in technologie of naar een meer voordelige kwalitatief goede optie, Staples heeft ze allemaal. We hebben een indrukwekkende variëteit aan notebooks en desktopcomputers, voor zakelijk of persoonlijk gebruik. Of u nu 12 GB aan geheugen nodig hebt, alles in de cloud opslaat of op een externe harde schijf met kleine capaciteit, Staples biedt de beste producten, van laaggeprijsde Chromebooks voor de universiteit, tot een goedkope game-pc of een hoogwaardige zakelijke computer, nieuw of opgeknapt. En allemaal van vertrouwde merken: HP, Samsung, Dell, Microsoft en nog veel meer.

Tablets: blijf onderweg in contact met een van onze tablets voor zakelijke en persoonlijke gebruikers. Tablets bieden veel van de functies van uw computer, maar zijn een stuk kleiner. Voer videogesprekken via WiFi en 4G met programma's als WebEx en Skype. Tablets zijn tevens een uitstekende bron van entertainment voor het hele gezin. Laat kinderen films kijken tijdens lange vluchten of autoritten, of gebruik uw tablet in de sportschool zodat uw work-out sneller lijkt te gaan. Kies accessoires voor uw tablet, zoals toetsenborden om sneller te typen en een mooie hoes; u kunt uw tablet zelfs rechtop laten staan voor een betere kijkhoek. Zoek naar de beste tabletmerken zoals Apple iPad, Samsung Galaxy Tab of Note of de Acer Iconia.

Monitoren: de juiste computermonitor kan een werkplek efficiënter maken. Neem een monitor die groot genoeg is om meerdere programma's te openen of ga voor twee monitoren om eenvoudig tussen schermen te wisselen. We bieden diverse typen monitoren, waaronder LED en LCD, en hebben een fantastische selectie van HP, Samsung en Fellowes en andere bekende merken. Zoek het formaat en gewicht die bij uw behoeften passen. Breedbeeldmonitoren zijn bijvoorbeeld ideaal voor winkels, restaurants, partycentra, sportscholen en directiekamers.

Luidsprekers: kijk eens rond in onze uitgebreide collectie luidsprekers, en vind boxen van de beste kwaliteit, die de hoogwaardige geluidskwaliteit bieden die uw favoriete muziek verdient. Sterke subwoofers voor de diepste bas, surround sound systemen of kleine systemen voor mee op reis, bij Staples vindt u het allemaal.

Harde schijven: zorg voor voldoende extra opslagruimte voor uw pc of laptop met onze externe harde schijven. Externe harde schijven bieden meer opslagruimte, gegevensbescherming, mobiliteit en capaciteit. En zoekt u een harde schijf die in de palm van uw hand past en geen externe stroomvoorziening vereist, kies dan voor een leuke, draagbare USB-stick

• Tassen: berg uw laptops en tablets veiliger op met een zakelijke tas met professionele uitstraling of een meer casual rugzak. Laptop- en tablethoezen bieden een extra laag bescherming zodat u zorgeloos op reis kunt gaan.

• Andere accessoires: Schaf andere accessoires aan om altijd het beste gereedschap bij de hand te hebben. Hierdoor zal u het werk sneller en efficiënter kunnen afronden. We bieden diverse normale en ergonomische muizen en toetsenborden. Webcams zijn een handige aanvulling voor videovergaderingen, zodat u wereldwijd netwerken kunt opbouwen.

Featured Brands HP Samsung Symantec Lexar PNY WD

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.