OK
0

UNIEK IN NEDERLAND:
Slechts 21.99 euro voorrijkosten en binnen 48 uur (2 werkdagen) op locatie!

Kunt u niet naar ons EasyTech-centre komen? Maak een afspraak en wij komen bij u langs!

In combinatie met onze scherpe voorrijkosten van slechts €21.99 en een landelijke beschikbaarheid is EasyTech een uitkomst aan huis of op kantoor.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze Home service diensten, neem dan contact met ons op. Klik hier om te zien op welke wijze u in contact met ons kunt komen. • NAS
 • Tablets
Altijd en overal bij uw bestanden

Met een NAS als Network Attached Storage kunt u vanaf alle computers, notebooks, tablets, mediaspelers en andere apparaten in uw netwerk bij opgeslagen bestanden. U maakt voor gebruikers zelfs heel eenvoudig een eigen account of ruimte met bijbehorende rechten. Zo bepaalt u wie bij welke bestanden komt.

Tegenwoordig is Network Attached Storage echter veel meer dan alleen netwerkopslag. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve NAS-software maakt u gebruik van de diverse diensten die een NAS tegenwoordig rijk is. NAS bestaat in diverse soorten en maten en kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken.

De NAS/Home Server installatie van Staples EasyTech voorziet in het plaatsen en configureren van uw NAS/Home Server voor het opslaan en delen van data en content als muziek, film en foto. Deze installatie service is verkrijgbaar vanaf slechts € 59,- (exclusief BTW, voorrijkosten van € 20,- en de aanschaf van een NAS/Home server).

Met de EasyTech NAS/Home Server installatie, kunt u wanneer u wil en vanaf elke plek waar mogelijk is bij uw bestanden. Deze dienst is inclusief uitleg hoe u zelf al uw gegevens kan opslaan, beveiligen en beheren.

De volgende handelingen zijn inclusief *:

 • uitpakken eventueel afvoeren verpakkingsmateriaal
 • plaatsen van de NAS/Home Server
 • aansluiten van de NAS/Home Server op het aanwezige thuis- en/of kantoor netwerk en Internet verbinding
 • configureren van de NAS/Home Server in overleg met de klant (RAID configuratie en aanmaken shares en users)
 • uitleg van de basis mogelijkheden van de NAS/Home Server
 • de oplevering van de dienst vind plaats in ongeveer 40 minuten inclusief uitleg

* Extra handelingen of uitbreiding van opslag capaciteit, worden in overleg tegen een meerprijs berekend en aan u doorbelast.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze NAS/Home server diensten, neem dan contact met ons op. Klik op de Contact button om te zien op welke wijze u in contact met ons kunt komen.

Na inventarisatie plannen we in overleg een afspraak in. De afspraak kan al binnen twee werkdagen plaats vinden. De diensten worden uitgevoerd op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Met uitzondering van nationale feestdagen.

Aan de slag met uw nieuwe Tablet

Als u een Tablet gaat aanschaffen is het vooral belangrijk om te weten waarvoor en wanneer u deze het meeste gaat gebruiken. Dit bepaalt voor een groot gedeelte uw uiteindelijke keuze.

Als u eenmaal de keuze heeft gemaakt voor de geschikte Tablet, dient u deze nog in te richten en in te stellen naar uw eigen gebruik. We snappen dat hulp hierbij geen overbodige luxe is. Staples EasyTech biedt uitkomst!

Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Klik dan hier voor meer informatie over Tablets.

De Set-up Premium dienst van Staples EasyTech zorgt er voor dat uw Tablet gebruiksklaar wordt gemaakt en dat alle benodigde instellingen op een correcte wijze worden uitgevoerd. Deze dienst is verkrijgbaar vanaf slechts € 49,- (exclusief BTW, voorrijkosten van € 20,- en de aanschaf van een Tablet).

Met de Set-up Premium van EasyTech, kunt u uw Tablet in gebruik nemen zonder om te kijken naar de vaak complexe eenmalige installatie werkzaamheden. Deze dienst is inclusief uitleg hoe u de meest belangrijke functies van uw Tablet kunt gebruiken.

De volgende handelingen zijn inclusief *:

 • Uitpakken van de Tablet en afvoeren van eventueel verpakkingsmateriaal
 • Het uitvoeren van de initiële setup (bij 3G varianten inclusief plaatsen van de SIM)
 • Aanmaken van de benodigde accounts en deze instellen op de Tablet
 • Het updaten naar de nieuwste software
 • Instellen van de e-mail en agenda
 • Instellen van de juiste beveiliging
 • Uitleg over de basis functies van de Tablet zoals: e-mail, agenda, contacten, Wi-Fi, 3G en GPS
 • De oplevering van de dienst vind plaats in ongeveer 40 minuten, inclusief uitleg

* Extra handelingen worden in overleg tegen een meerprijs berekend en aan u doorbelast

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze Tablet diensten, neem dan contact met ons op. Klik hier om te zien op welke wijze u in contact met ons kunt komen.

Na inventarisatie plannen we in overleg een afspraak in. De afspraak kan al binnen twee werkdagen plaats vinden. De diensten worden uitgevoerd op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Met uitzondering van nationale feestdagen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.