OK

Over Staples    Wij helpen uw bedrijf vooruit

Staples Soul

Staples Soul reflecteert onze inzet voor de sociale verantwoordelijkheid van ons bedrijf. Dit motiveert ons om onze gemeenschappen te helpen, diversiteit te accepteren, het milieu te beschermen en te werken volgens een strenge ethische code.

 

Gemeenschap

We hebben een positieve invloed op onze gemeenschappen door het creëren van nieuwe banen, economische subsidies, donaties en programma's voor vrijwilligerswerk en betrokkenheid van onze werknemers.

Diversiteit

We bieden een diverse en geïntegreerde omgeving die verder gaat dan nationaliteit en geslacht. Zo kunnen we profiteren van de verschillende gedachtegangen, personen en ervaringen.

Milieu

We richten ons op het beoordelen, vermijden en verminderen van de milieurisico's en de impact van onze activiteiten, producten en diensten. Bovendien maken we ook onze klanten hier bewust van.

Ethiek

Wij zijn van mening dat ethische normen en integriteit ons definiëren als persoon en als bedrijf. Daarom hebben we duidelijke normen gesteld die alle vragen en zorgen moeten wegnemen.

 

Ecoeasy

We bieden onze klanten een breed scala van producten die met inachtneming van het milieu zijn ontwikkeld. Sinds 2010 staat het symbool EcoEasy voor een groep nauwkeurig geselecteerde producten die aan specifieke milieucriteria voldoen. Voor 2011 hebben we deze criteria uitgebreid en ons aanbod vergroot.

De Staples Groep richt zich op positieve veranderingen die een verschil maken voor het milieu. Onze innovatieve producten en diensten voor het milieu en het in de praktijk brengen van initiatieven die tot doel hebben energie te besparen, afval te verminderen en ecologische gebouwen te bouwen, zijn slechts enkele voorbeelden van ons dagelijke engagement voor het milieu.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.