Informatie  Bij Staples bestelt u snel en 'easy'

Laagste prijsgarantie

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Nog nooit verslagen op prijs


ALS U HETZELFDE PRODUCT ERGENS ANDERS GOEDKOPER VINDT,
DAN KRIJGT U BIJ ONS DIEZELFDE LAGERE PRIJS

Nieuw bij Staples: laagste prijsgarantie!


Bij Staples vinden wij het belangrijk dat wij naast een goede service ook een goede prijs aanbieden. Daarom bieden wij laagste prijsgarantie: indien u binnen 14 dagen na aankoop bij een andere aanbieder een identiek product vindt voor een lagere prijs, betalen wij na controle het verschil aan u terug.

Algemene voorwaarden laagste prijsgarantie online – Staples.nl

Herzieningsdatum: 8 november 2013

Als u binnen 14 kalenderdagen een lagere prijs vindt op een identiek artikel als van uw aankoop bij Staples.nl, toont u ons de prijs en geven wij u ook die prijs!

Staples.nl zal de laagste prijs garantie hanteren bij zowel concurrent websites als de Staples Retail winkels, op voorwaarde dat zowel de concurrent websites als Staples Retail winkels gesitueerd zijn in hetzelfde land als Staples.nl, en dat het geadverteerde artikel met de lagere prijs zowel verkocht als verzonden wordt in hetzelfde land als waar Staples.nl is gesitueerd.

Hierna te noemen "geautoriseerde concurrent". Van tijd tot tijd, kunnen er verschillen voorkomen tussen onze internet- en winkelprijzen. Als dit gebeurt, krijgt u binnen 14 dagen na uw aankoop de laagste van onze twee prijzen gerekend, wanneer u dit bij ons meldt.

We geven de laagste prijsgarantie op alles dat we verkopen, onder de voorwaarde dat het een identiek artikel is. Een identiek artikel betekent een nieuw product van dezelfde fabrikant, met identieke modelnummers, componenten en dezelfde verpakkingsgrootte, zowel als kopieer-, afdruk- en technische diensten, maar met uitsluiting van vernieuwde artikelen, demo-artikelen, portokosten of kopieerdiensten die worden aangeboden op universiteiten of scholen.

Als een geautoriseerde concurrent een speciale prijs biedt voor een productbundel, dan voeren we dezelfde prijs voor de productbundel, mits de geadverteerde bundelprijs beschikbaar is voor alle klanten en de producten in de bundel identieke artikelen zijn en allemaal door Staples worden verkocht. Het artikel moet op voorraad zijn en beschikbaar voor aankoop bij de geautoriseerde concurrent, waarbij we het recht voorbehouden deze autorisatie te controleren.

U dient, via een e-mail aan klanten@service.staples.nl, zowel een kopie van uw orderbevestiging en/of factuur van Staples.nl met het identieke artikel waarop de laagste prijsgarantie betrekking heeft mee te sturen, als een bewijs van de aanbieding van de geautoriseerde concurrent. Kwalificerende laagste prijzen zullen binnen 3 weken worden vergoed op de bankrekening die is gebruikt bij uw order op Staples.nl.

We geven geen laagste prijsgarantie op eigen of speciale evenementen van concurrenten (inclusief geautoriseerde concurrenten), zoals openings-, verjaardags-, opruimings- of executieverkopen. We geven geen laagste prijsgarantie op producten en diensten van derden (bijv. maatwerkafdrukken) of artikelen die worden verkocht op veilingwebsites, garanties, typografische fouten, cadeaukaarten of aanprijzingstegoeden.

Staples geeft geen laagste prijsgarantie op individuele "offertes" die worden geboden door een andere geautoriseerde concurrent. Bovendien zijn klanten, die producten kopen na een aankoopovereenkomst en een overeenkomst die klantspecifieke prijzen specificeert met Staples Europe BV of een andere dochteronderneming van Staples, uitgezonderd van deze laagste prijsgarantie.

Daarnaast kunnen er geen kortingsbonnen worden ingeleverd tegen producten of diensten die door deze klanten worden aangeschaft na een aankoopovereenkomst of een overeenkomst die klantspecifieke prijzen specificeert.

Bij het berekenen van een laagste prijsgarantie, trekken we alle beschikbare Staples coupons en/of Staples kortingen af van de Staples-prijs om een nettoprijs te verkrijgen. Als u bijvoorbeeld een artikel van ons koopt voor 200 euro, 20 euro gebruikt aan Staples kortingen en er een directe korting is van 20 euro, dan is de nettoprijs 160 euro.

Als de prijs van een ander bedrijf 160 euro of meer is, dan zal de laagste prijsgarantie niet worden goedgekeurd, aangezien de prijs van Staples gelijk is of beter.

Een ander voorbeeld: als u een artikel van ons koopt voor 159 euro en u heeft een coupon voor een korting van 25 euro op een bestelling van 100 euro en een e-mailkorting van 20 euro, dan is de nettoprijs 114 euro. Als de prijs van een ander bedrijf 100 euro is, dan is uw besparing met de laagste prijs garantie 14 euro.

Evenredigheid van coupons betekent dat de kortingen proportioneel worden afgetrokken van de prijzen van artikelen in een bestelling. De evenredige korting van alle coupons op de bestelling zal niet worden gebruikt bij het berekenen van de Staples-prijs.

De toepassing van coupons kan betekenen dat een specifieke aankoop niet in aanmerking komt voor de laagste prijsgarantie. Op een zelfde wijze zal een aankoop die een korting via de laagste prijsgarantie heeft, niet langer in aanmerking komen voor een coupon, aangezien het aangepaste totaalbedrag van de order niet langer voldoet aan de minimale vereisten van de coupons.

Als een geautoriseerde concurrent een product aanbiedt dat met een directe korting, e-mailkorting, cadeaucheque/cadeaukaart of gelijksoortige korting komt, dan kunnen we deze kortingen niet meerekenen.

Als een geautoriseerde concurrent een product aanbiedt met een gratis artikel of een kortingsartikel en Staples biedt dat gratis artikel of kortingsartikel niet aan, dan geven we alleen de laagste prijsgarantie op het artikel dat u afrekent en rekenen we niet het gratis artikel of het kortingsartikel mee.

Als geen verzendkosten in rekening worden gebracht voor uw bestelling op Staples.nl en bij de bestelling van de geautoriseerde concurrent ook geen verzendkosten in rekening worden gebracht, dan geven we u de laagste prijsgarantie op het product, zonder de verzendkosten mee te rekenen.

Als geen verzendkosten in rekening worden gebracht voor uw bestelling op Staples.nl en bij de bestelling van de geautoriseerde concurrent wel verzendkosten in rekening worden gebracht, dan rekenen we een passende verzendingstoeslag mee in de prijs van de geautoriseerde concurrent, voordat we de laagste prijsgarantie berekenen.

Indien wel verzendkosten in rekening worden gebracht voor uw bestelling bij Staples.nl en bij de bestelling van de geautoriseerde concurrent geen verzendkosten in rekening worden gebracht, dan trekken we de verzendingstoeslag van Staples.nl af van de prijs van de geautoriseerde concurrent, zodat het artikeltotaal van de Staples laagste prijsgarantie hetzelfde is als waar de geautoriseerde concurrent het product voor zou verkopen.

We kunnen de hoeveelheid beperken van het artikel met laagste prijsgarantie, in het bijzonder als het andere bedrijf een limiet heeft gesteld. Daarnaast behouden we het recht om de hoeveelheden die aan een klant worden verkocht te beperken tot een maximum van vijf eenheden.

Staples behoudt het recht om de voorwaarden van onze laagste prijsgarantie van tijd tot tijd te wijzigen, evenals het recht om deze laagste prijsgarantie met onmiddellijk effect te beëindigen.

Deze algemene voorwaarden worden nageleefd en geïnterpreteerd volgens de wetten die gelden in Nederland.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.