OK
Filter de resultaten (30 Producten)
Sorteren op:
SS,6022

Met een correctieroller corrigeert u efficiënt foutjes

U hebt op de computer een brief getypt en print hem uit. Misschien wel twintig keer als u op uw werk bent. Dan ziet u dat er een punt of letter te veel staat. U bent milieubewust dus vindt het zonde van het papier om alles opnieuw printen. Met een correctieroller kunt de tikfout snel corrigeren. Zorg dus dat u altijd zo’n praktische roller bij de hand hebt. Het is eigenlijk een huls met een rolletje correctietape. De tape laat een heel dun laagje achter op het papier, waar u meteen overheen kunt schrijven of typen. De hulzen zijn doorschijnend, dus u ziet exact hoeveel correctietape er nog over is.

Correctieroller ideaal voor werk en school

Overal waar gewerkt en getypt wordt, is een correctiemiddel onmisbaar. Niet alleen op kantoor om kleine maar storende tikfouten te corrigeren, maar ook op school. Als kinderen in de klas aantekeningen of oefeningen maken, krassen ze vaak een fout door. Een slordig en zelfs onleesbaar schrift is het resultaat. Met een correctieroller werken ze foutjes snel weg en hun schriften blijven netjes. Correctierollers passen goed in een etui. Ze kunnen dus gemakkelijk weer mee naar huis om te gebruiken tijdens het huiswerk maken.

Correctietape of vloeistof

Behalve rollers is correctievloeistof ook heel geschikt om snel en bijna onzichtbaar tik- en schrijffouten te verbeteren. Correctievloeistof is te koop in een potje met een kwastje of als pen. Voor kleine correcties zoals een verkeerde letter is een correctiepen het handigst. Halve of hele woorden laat u snel verdwijnen met een kwastje. Foutjes zijn zo gemaakt, dus zorg dat u goed voorbereid bent en de juiste producten hebt om ze te corrigeren. Bekijk ons ruime assortiment correctiemiddelen voor thuis en op kantoor.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.