OK

Corrigeren

Voorkom extra werk door kleine foutjes gemakkelijk te corrigeren

Een foutje is helaas zo gemaakt. Het maakt niet uit hoe netjes en secuur u werkt, een ongelukje zit in een klein hoekje. Dat is gelukkig helemaal geen probleem, want er zijn voldoende manieren waarop u een foutje kunt corrigeren. Vooral handgeschreven documenten zijn gevoelig voor kleine foutjes. Het zou zonde zijn wanneer u al dat harde werk helemaal opnieuw zou moeten verrichten. Simpele correctievloeistof lost dit probleem voor u op. U kunt de vloeistof precies aanbrengen waar u dat nodig hebt. Zo kunt u kleine foutjes op een subtiele manier oplossen en verspilling van papier voorkomen.

Verschillende soorten correctiemateriaal

Er zijn allerlei verschillende manieren om uw foutjes te corrigeren. U kunt dus altijd een middel uitzoeken dat bij uw werkwijze past. Sommigen vinden het fijn om gemaakte fouten met een klein kwastje weg te werken, maar u kunt er ook voor kiezen om correctiepennen te gebruiken. Deze pennen liggen fijn in de hand, waardoor u al uw correcties netjes kunt uitvoeren. U hebt ook de mogelijkheid om met een correctieroller te werken. Dit correctiemateriaal is meteen droog, waardoor u snel kunt doorwerken.

Verschillende documenten aanpassen

Het meeste correctiemateriaal is geschikt voor vrijwel al uw documenten. Het maakt dus niet uit of u een handgeschreven of een getypt document voor u hebt liggen. Er zijn echter een aantal correctiematerialen die alleen maar geschikt zijn voor één type document. Gummen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze handige hulpmiddelen kunt u alleen gebruiken wanneer u een document met potlood hebt beschreven. Deze manier van corrigeren is wel vrijwel volledig onzichtbaar, waardoor u uw belangrijke papieren altijd netjes en overzichtelijk kunt houden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.