OK

Dataopslag

Beveilig uw bestanden met een goede dataopslag

De digitale wereld neemt langzaam maar zeker ook de werkomgeving over. Dat betekent dat er ontzettend veel digitale bestanden opgeslagen en georganiseerd moeten worden. De oude archiefkasten maken plaats voor een digitale dataopslag. Door deze digitale opslagplaats goed te beheren en in te delen, kunt u altijd en overal het overzicht bewaren. Bovendien weet u op deze manier zeker dat uw belangrijke data niks zal overkomen, zelfs wanneer een van uw computers het begeeft. Hierdoor is het belangrijk om te investeren in kwalitatieve dataopslag, want uw gegevens zijn heel wat waard.

Eenvoudige opslagmethodes voor uw data

U kunt uw belangrijk gegevens op allerlei verschillende manieren opslaan. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de veiligheid van uw gegevens. Dit heeft niet alleen betrekking op mogelijke hackers, maar bijvoorbeeld ook op hoe snel u uw gegevens kwijt zou kunnen raken na een crash. Een van de meest veilige opties die u heeft is investeren in externe harde schijven. Deze schijven zijn namelijk losgekoppeld van uw computer, waardoor een eventuele crash ze niet beïnvloedt. Bovendien neemt deze vorm van opslag ontzettend weinig ruimte in beslag.

Zo houdt u het overzicht

Er zijn veel gegevens die een plek nodig hebben op een harde schijf. Het is daardoor niet altijd even eenvoudig om het overzicht te bewaren. Er zijn gelukkig een aantal simpele manieren om uw gegevens goed te ordenen. Een simpele oplossing is om verschillende harde schijven aan te schaffen die allemaal een eigen thema hebben. Zo staan alle financiële documenten op de ene harde schijf, terwijl belangrijke verslagen of klantenbestanden juist op een andere harde schijf staan. U maakt het extra eenvoudig door uw dataopslag te labelen met etiketten

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.