Desktops | All-In-One

Desktops en All-In-One

Tegenwoordig zijn pc’s niet meer weg te denken. Gaat u mee met de moderne wereld en kiest u voor de compacte all-in-one desktop die u zo in uw tas kunt stoppen, of houdt u het liever bij een desktop-pc? Welke computer uw voorkeur ook heeft, bij Staples heeft u een uitgebreid aanbod waaruit u kunt kiezen.

All-in-one desktop

De all-in-one desktop heeft meerdere voordelen: het is een stuk voordeliger dan een desktop met een los scherm, u heeft vaak de mogelijkheid tot touchscreen en het aantal kabels is aanzienlijk minder. Alle componenten zijn verwerkt achter het scherm, zodat u een compacte computer heeft die u overal mee naartoe kunt nemen.

Desktop pc

De desktop-pc zet u op een bureau in een kamer en verplaatst u vaak niet meer. Hoewel de pc dus niet compact is om mee te nemen, heeft deze toch een aantal uitstekende voordelen. Het vervangen of upgraden is gemakkelijk gedaan, dankzij het losse scherm en toetsenbord kunt u deze ergonomisch opstellen en de onderdelen zijn vaak veel krachtiger. Bovendien kunt u een desktop-pc vrijwel helemaal naar wens aanpassen en zelf een scherm of toetsenbord kiezen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.