OK
Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
CT,1866

Dictafoons laten uw ideeën niet verloren gaan

Soms mag u belangrijke ideeën of opmerkingen niet vergeten maar hebt u niet de tijd om een en ander op papier te zetten. Of u moet een vergadering of college bijwonen en wenst de informatie ook later in al zijn details te kunnen raadplegen. In deze gevallen kunnen memorecorders soelaas bieden. De memorecorder neemt de dictaten op zodat u het later opnieuw kan beluisteren. Vaak is die recorder ook voorzien van een inwendige luidspreker opdat u het niet alleen op uw computer of laptop kan beluisteren maar evenzeer op de trein of in de wagen.

Waarom advocaten houden van dictafoons

Alhoewel de memorecorder het overal wel goed lijkt te doen, blijkt vooral de advocatuur te houden van deze recorders. En wel omdat efficiëntie bij hen voorop staat. Het nieuwe werken vergt nu eenmaal een hogere performantie van de kenniseconomie. Steeds meer advocaten blijken niet langer de tijd vinden om hun dossiers volledig uit te typen. Zij zoeken dan hun soelaas in de recorder om hun conclusies in te spreken. Dankzij een aansluitbare microfoon kunnen ze dat bijvoorbeeld ook onderweg of in de wagen. De bestanden vertrekken nadien naar de transcribent die alles mooi uittypt.

Een nieuwe generatie dictafoons is geboren

De laatste jaren ondergingen deze recorders heel wat aanpassingen om beter aan te sluiten bij de wensen van menig ondernemer. Een goedkopere memorecorder zal bijvoorbeeld nog wel gebruikmaken van wegwerpbatterijen of oplaadbare batterijen, maar de meeste moderne toestellen kunnen gewoon opgeladen worden via de USB-poort van uw laptop. Meestal is ook gewoon een inwendige luidspreker voorzien om ten allen tijde de opnames te kunnen beluisteren. Het systeem is dan weer voorzien van een multifunctioneel beeldscherm dat ook nog eens eenvoudig te reinigen is. Kortom: een moderne dictafoon heeft alles in huis om een meerwaarde te zijn op uw kantoor, bij u in de vergaderzaal of gewoon bij u in de auto.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.