OK
Filter de resultaten (16 Producten)
Sorteren op:
CT,1869

Straal professionaliteit uit met directiestoelen

Een bedrijf runnen is een belangrijke taak, maar helaas ook een taak waar u veel voor moet zitten. Lange vergaderingen, belangrijke meetings en besprekingen met klanten vinden allemaal zittend plaats. Kwalitatief hoogwaardige directiestoelen zijn daarom in ieder bedrijf onmisbaar. Goede stoelen zorgen voor een goede houding en voorkomen daardoor lichamelijke klachten. Deze luxe bureaustoelen hebben bovendien een professionele uitstraling die bij een directiekamer past. De kwalitatief hoogwaardige stoffen blijven lang mooi en behouden jarenlang hun vorm. Voeg daar een van onze mooie vergadertafels aan toe en uw directiekamer is helemaal compleet.

Ergonomisch verantwoord

De bureaustoelen in uw kantoor moeten ergonomisch verantwoord zijn. Dit geldt ook voor uw directiestoelen. Een goede zithouding voorkomt fysieke problemen, zoals rug- en nekklachten. Dit soort klachten zijn niet alleen pijnlijk, ze beperken ook uw productiviteit. Ieder bedrijf is er bij gebaat om kwalitatief hoogwaardige stoelen aan te schaffen, want zo haalt u automatisch meer uit uw medewerkers. Onze directiestoelen ondersteunen uw rug en nek goed en zijn bovendien aan te passen aan uw postuur. Ieder lichaam is anders, waardoor iedereen een unieke stoel nodig heeft om klachten te voorkomen. Zo kunt u tijdens uw belangrijke vergaderingen verantwoord en comfortabel zitten.

Accessoires voor uw luxe bureaustoel

Een directiekamer moet een nette uitstraling hebben. Daarom is het belangrijk om goed voor uw meubilair te zorgen. Bureaustoelen kunnen kwetsbare vloeren gemakkelijk beschadigen. Met vloerbeschermers voor bureaustoelen is dat verleden tijd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over krassen en deuken. Bureaustoelen worden zoveel gebruikt, dat een defect niet te vermijden is. U kunt een kapotte bureaustoel in veel gevallen zelf repareren door losse onderdelen zoals bureaustoelwielen te vervangen. U hebt op deze manier veel langer plezier en profijt van uw ergonomisch verantwoorde stoelen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.