OK
Filter de resultaten (13 Producten)
Sorteren op:
SS,6040

Dossiermappen: voor meer overzicht op kantoor

Als het gaat om organiseren en archiveren, dan zit u bij Staples helemaal goed. Zo zijn dossiermappen onmisbaar voor het opbergen of archiveren van dossiers. Deze mappen zijn er in verschillende kleuren en maten en voorkomen dat dossiers uit mappen vallen. Dit beschermt belangrijke klantendossiers tegen bijvoorbeeld vuil en stof. Bovendien zorgt u op deze manier voor meer overzicht op kantoor. Staples heeft een passend aanbod mappen om al uw dossiers in op te bergen. Bekijk direct ons assortiment klepmappen en bestel gemakkelijk online. Voor elk type onderneming zijn de juiste opbergmappen verkrijgbaar.

De voordelen van dossiermappen

Een dossiermap levert u talloze voordelen op. Zo draagt deze map bij aan meer overzicht op kantoor. Belangrijke documenten raken niet snel zoek en daarnaast beschermt u ze tegen onder meer stof en ander soort vuil van buitenaf. U bergt ze veilig op in een bureaulade of kast. Alles dat u nodig hebt om al uw documenten bij elkaar te houden, is eenvoudig te bestellen via onze site. Dit brengt rust in een dynamische werkomgeving. Facturen, brieven en offertes slingeren vanaf nu nooit meer rond.

Klepmappen voor iedere bureaulade of kast

Dossiermappen passen mooi in elke diepe bureaulade of archiefkast. Werk daarom efficiënter door te bouwen aan een duidelijke structuur binnen uw kantooromgeving. Bij Staples kunt u ook terecht voor tabbladen. Deze helpen u nog meer scheiding aan te brengen in uw papieren dossiers. Als dossiers zijn gesloten of verzegeld en niet langer nodig zijn, dan kunt u ze voor uw administratie veilig opbergen in onze archiefdozen. Laat Staples u daarom helpen optimaal aan de slag te gaan met ordenen en archiveren en kies voor een duidelijke structuur en overzicht op kantoor.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.