Filter de resultaten (7 Producten)
Sorteren op:
SS,112

Bereik met draagtassen uw doelgroep

Het is uw droom om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Immers, hoe effectiever u zich richt op uw doelgroep, hoe groter de kans op meer omzet. Dit is onder meer mogelijk door de inzet van visitekaartjes en draagtassen. U kunt ze eenvoudig bedrukken met uw logo of een opvallende slogan. Dit trekt ongetwijfeld de aandacht van mogelijke klanten en dus nemen uw winstkansen toe. Bekijk ons verrassende aanbod en plaats direct een order voor het benodigde aantal tassen in onze shop.

Draagtassen in allerlei soorten en maten

Tassen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er papieren tassen maar ook plastic tasjes en linnen exemplaren. Ze zijn niet alleen handig om goederen in te vervoeren, maar ook slim in te zetten ter promotie van uw bedrijf. Waar u de tassen ook voor gebruikt, wij hebben altijd een passend aanbod voor iedere soort ondernemer. Gebruik de filter op de site voor het vinden van de juiste tassen en ontdek eenvoudig zelf wat Staples u te bieden heeft.

Gevulde plastic tasjes met promotieartikelen

Met Staples is het maken van reclame geen enkel probleem. U gebruikt de draagtassen bijvoorbeeld om een fles wijn in te verpakken. Een relatiegeschenk is netjes in te pakken met inpakpapier. U kunt de tasjes natuurlijk ook vullen met allerlei promotieartikelen, zoals balpennen, en zo meer aandacht genereren voor uw onderneming. Uiteraard kunt u ook voor al deze artikelen op onze site terecht. Neem voor advies omtrent uw aankoop contact op met onze klantenservice en ga voor optimaal resultaat.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.