OK
Filter de resultaten (6 Producten)
Sorteren op:
CT,1873

Hoogwaardige duct tape aanschaffen voor dringende klusjes in uw bedrijf

In een bedrijf is er altijd wel iets gebroken, gescheurd of losgekomen. Een snelle, voorlopige reparatie voert u doeltreffend uit met duct tape. In het zeer brede assortiment plakbanden van Staples vindt u meerdere soorten duct tape. Deze tape is sterk, weerbestendig en gemakkelijk met de hand af te scheuren. In onze webshop treft u rollen aan met verschillende afmetingen. De plakband kan met of zonder taperoller aangebracht worden.

Voor diverse toepassingen

Duct tape is een universeel inzetbare plakband. De tape is verstevigd met doek en heeft een hoge treksterkte. Bij de meeste types is de kleefstof vrij van oplosmiddelen en bestand tegen water. Gebruik de tape zowel binnen als buiten voor allerlei kleine reparaties, bijvoorbeeld de voorlopige reparatie van een gescheurde afvoerbuis. Met deze plakband bevestigt u verschillende voorwerpen aan elkaar, denk maar aan het vastkleven van elektrakabels op de vloer. De tape is erg gebruiksvriendelijk. U hebt geen schaar nodig om de plakband door te knippen: deze laat zich heel gemakkelijk met de hand afscheuren.

Veel andere soorten tape

In de webshop van Staples treft u nog veel meer soorten plakband aan. In ons gamma vindt u diverse types verpakkingstape voor het dichtkleven van dozen. We leveren speciale tape die bestand is tegen hoge of lage temperaturen en die gebruikt kan worden in vochtige ruimten. Voor kantoorgebruik vindt u bij Staples onder meer plakband die niet zichtbaar is op kopieën van documenten. Bekijk ook ons uitgebreide aanbod taperollers en plakbandhouders. Met een taperoller kleeft u snel en gemakkelijk dozen dicht. Voor superieure duct tape en andere soorten plakband moet u beslist bij Staples zijn.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.