OK
Filter de resultaten (13 Producten)
Sorteren op:
CT,1875

Speel op veilig met EHBO

Ongeacht of u zich nu op de werkvloer of in de auto bevindt: een ongeval schuilt soms in een klein hoekje. Om die reden is het belangrijk om steeds de noodzakelijke eerste hulp te kunnen toedienen. Een EHBO-setje kan vaak wonderen verrichten in afwachting van de getrainde hulpdiensten. Ook moet de noodzakelijke aandacht geschonken worden aan uw eigen veiligheid. Gaat het bijvoorbeeld om een ongeval in de buurt van een drukke weg? Dan begint EHBO met het plaatsen van een gevarendriehoek.

EHBO en de rol van werkgever

Als werkgever moet de veiligheid van zowel uw medewerkers als uw klanten steeds voorop staan. Niet alleen is dat een signaal dat u ook effectief met hen begaan bent, bovendien is dat ook een wettelijke verplichting. Zo moet u de medewerkers bijvoorbeeld veiligheidskleding, mondkapjes, veiligheidsschoenen en hoofdbescherming aanbieden. Conform de Arbowetgeving moet u dan weer toezien op een curatieve aanpak bij ongevallen. In het kader van bedrijfshulpverlening mag eerste hulp dan ook nooit ontbreken. Gelukkig kan u bij Staples alle noodzakelijke producten terugvinden onder één enkel dak. Ook op vlak van hulptoediening hebben we alles wat een bedrijf nodig heeft.

Eerste hulp op de weg

Lang niet alleen uw kantoor moet voorzien zijn van de noodzakelijke hulpmiddelen op vlak van EHBO. Ook in de wagen neemt u maar beter de nodige voorzorgsmaatregelen om eerste hulp toe te kunnen dienen. En diverse landen is het verplicht om een EHBO-koffer in de auto te hebben. Uiteraard kunt u bij ons dan ook alles terugvinden voor de veiligheid in uw auto. Van een reflecterend hesje tot tape. Van een gevarendriehoek tot lightsticks. Zo kan u veilig de weg op in zowel binnen- als buitenland.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.