OK

Verstuur veilig uw belangrijke papieren met onze eersteklas enveloppen

Tegenwoordig versturen we steeds meer post per e-mail. Dat gaat lekker snel en is gemakkelijk. Echter, het is helaas niet de veiligste manier. Er liggen altijd hackers op de loer die kunnen inbreken in uw account en zo aan belangrijke informatie kunnen komen. Daarnaast is een foutje met het verzenden naar een verkeerd mailadres zo gemaakt. De veiligste manier om uw post bij de ontvanger te krijgen, is nog steeds ouderwets verzenden via de postbode. En dat doet u natuurlijk met de beste enveloppen.

Extra bescherming van uw documenten

Bij ons vindt u een diversiteit aan artikelen om uw documenten te verzenden. De kantoorenveloppen bieden dankzij de verstevigde randen extra bescherming tijdens het transport. Ze zijn verkrijgbaar in klein en groot formaat. Met luchtkussenenveloppen beschermt u uw documenten optimaal, waarbij de noppenfolie luchtverlies voorkomt.

Enveloppen in allerlei afmetingen

U kunt bijna elk formaat papier verzenden, zonder dat het gekreukeld aankomt bij de ontvanger. Van kleine enveloppen voor standaard brieven tot grote catalogusenveloppen waar gemakkelijk boeken in verzonden kunnen worden. Wat voor papierwerk u ook wilt verzenden, u vindt in onze assortiment de juiste envelop. Kies de juiste artikelen voor het verzenden en u hebt de zekerheid dat uw zending zonder schade aankomt bij de ontvanger. Het enige wat u nog moet doen, is het juiste adres erop zetten en dan komt het helemaal goed. Verzenden is nog nooit zo gemakkelijk en veilig geweest.

Uitgelichte merken Staples Mail Lite Raadhuis Tyvek

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.