OK

Zorg voor overzicht en informatie met etiketten

Etiketten zijn praktische hulpjes voor bedrijven en ondernemingen. Dankzij labels en stickers is het bijvoorbeeld eenvoudig om gegevens te archiveren en te ordenen. Met de juiste etiketten van Staples hoeft u dus nooit meer lang te zoeken naar de informatie die u op dat moment nodig heeft. Maar er zijn nog veel meer situaties op kantoor waarbij het gebruik van een etiket heel handig is. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van brieven, pakketjes en andere post. Een professionele organisatie kan het zich niet veroorloven poststukken aan te bieden waarop geen duidelijke adresetiketten zijn aangebracht. Zo weet u zeker dat uw organisatie een goede indruk achterlaat en efficiënt te werk gaat.

Handige labels in veel varianten

De juiste labels zijn er voor veel verschillende toepassingen. Wanneer u in een vochtige omgeving met producten werkt zijn watervaste etiketten bijvoorbeeld een uitstekende oplossing. Deze kunnen ook goed worden gebruikt als adreslabel op een pakketje of poststuk. Zo zorgt u ervoor dat het risico dat uw post niet aankomt een stuk kleiner wordt. Onder de andere bijzondere labelartikelen van Staples bevinden zich thermische labels, gekleurde labels, bagagelabels, laserlabels en inkjetetiketten. En uiteraard kunt u ook gewoon kiezen voor multifunctionele etiketten.

Combineer etiketrollen met bijpassende artikelen

Als bedrijf is het verstandig altijd voldoende etiketten op voorraad te hebben, zodat u nooit misgrijpt op het moment dat u ze nodig hebt. Een etiketbestelling is daarom goed te combineren met bijbehorende kantoorproducten. Bij het kopen van adreslabels kunt u bijvoorbeeld ook meteen luchtkussenenveloppen bestellen, zodat u met één aankoop klaar bent. Op die manier zorgt u voor een efficiënte manier van werken en een voorraad op kantoor van de juiste items. Dat zorgt voor een hogere productiviteit wanneer uw organisatie het nodig heeft.

Uitgelichte merken Herma Staples Avery

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.