OK
Filter de resultaten (22 Producten)
Sorteren op:
CT,1879

Geef professionele presentaties met ezels & flipovers

Tijdens een presentatie moet u uw ideeën zo helder en overtuigend mogelijk overbrengen. Visuele ondersteuning kan daarbij helpen. Zo communiceert u altijd zo duidelijk mogelijk met uw medewerkers. Ezels & flipovers zijn uitstekende hulpmiddelen waarmee u uw presentaties kunt versterken. Ze zijn breed inzetbaar en kunnen bovendien gemakkelijk opgeborgen worden. Ook tijdens vergaderingen komt een flipover goed van pas. U kunt ideeën uittekenen, actielijsten opschrijven en overzichten maken. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk wat u bedoelt en kunt u iedere vergadering optimaal benutten.

Accessoires voor uw ezels

U kunt uw ezels & flipovers op verschillende manieren gebruiken. Het bord van de ezel is voorzien van een klem voor papier, maar kunt u ook als whiteboard gebruiken. U kunt dus op het bord schrijven met whiteboardstiften & -markers. Deze stiften zijn weer gemakkelijk weg te vegen, waardoor het whiteboard keer op keer gebruikt kan worden. Dit is dus een goede manier om papier te besparen en om flexibele presentaties te geven. U kunt het bord het beste reinigen met een droge doek of een speciale borstel.

Uw flipover optimaal gebruiken

Om uw flipover te kunnen gebruiken heeft u speciaal flipoverpapier nodig. Dit is een groot papierblok waarbij de individuele vellen gemakkelijk los te scheuren zijn. Hierdoor kunt u keer op keer nieuwe aantekeningen maken. Gebruik een speciale flipoverstift om dit papier te beschrijven. Deze stiften drukken niet door en houden uw papier dus in goede conditie. Na een belangrijke vergadering wilt u uw aantekeningen misschien bewaren. De grote vellen kunt het beste opvouwen en opbergen in insteekhoezen. Zo kunnen ze niet scheuren of verkreukelen. Wanneer u de informatie niet meer nodig heeft, kunt u gebruik maken van papierversnipperaars. Gevoelige informatie wordt zo meteen onleesbaar voor anderen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.