OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
CT,1881

Werk snel en efficiënt door uw documenten te faxen

Het is een oud en vertrouwd communicatiemiddel dat nog steeds op de werkvloer te vinden is: de faxmachine. Het ligt misschien niet voor de hand om uw documenten naar medewerkers of klanten te faxen, vooral nu we in een digitale wereld leven. Toch is de efficiëntie van de faxmachine nog steeds geliefd bij veel professionals. U hebt namelijk direct een afdruk van de documenten die naar u gestuurd worden. Zo bent u geen tijd meer kwijt met het printen van alle papieren die u binnenkrijgt.

Uw faxmachine onderhouden

U hebt altijd een aantal basisbenodigdheden nodig om te kunnen faxen. Dit zijn essentiële onderdelen die af en toe vervangen of aangevuld moeten worden. Zonder deze materialen kan uw faxmachine helaas niet functioneren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om faxcartridges op voorraad te hebben. Zonder deze cartridges kunnen alle doorgestuurde documenten niet geprint worden. U mag het papier van uw faxmachine ook niet vergeten, dus u kunt ook het beste voor een goede voorraad faxrollen zorgen. Zo blijft u faxmachine altijd functioneren en kunt u gemakkelijk doorwerken.

Gefaxte documenten opbergen

Als u belangrijke documenten doorgestuurd krijgt via uw faxmachine, zult u deze papieren netjes willen opbergen om te verzekeren dat u geen waardevolle informatie kwijtraakt. Voor dit doel zijn stevige mappen geschikt. Het type map dat u gebruikt, is volledig afhankelijk van uw voorkeuren. Zo kunt u uzelf afvragen of u papieren wilt perforeren, of dat u ze het liefste meteen in l-mappen steekt. Deze laatste optie kost u minder tijd, maar door uw documenten te perforeren weet u wel zeker dat ze altijd op hun plek blijven zitten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.