OK
Filter de resultaten (42 Producten)
Sorteren op:
CT,1882

Eenvoudig fineliners bestellen

Fineliners zijn niet meer van het werk of uit de klas weg te denken. Veel mensen vinden ze fijner schrijven dan gewone balpennen. Ook is het effect mooier, dus zeker bij het schrijven van een kaart of persoonlijk briefje is het een goed idee om geen pen maar een fineliner te gebruiken. Ze zijn te koop in allerlei kleuren. Vooral rode exemplaren zijn ideaal bij het corrigeren van een tekst of huiswerk. Vindt u dat wat te opvallend, dan kunt u bijvoorbeeld een paarse of roze stift gebruiken.

Fineliners voor iedereen

Met dit type pen kunt u niet alleen schrijven, maar ook prima tekenen. Ze zijn ideaal voor schetsen en technische tekeningen, maar ook voor creatief gebruik. Vroeger waren ze vooral te koop in het rood, zwart en blauw, maar tegenwoordig kunt u ook setjes bestellen met deze pennen in alle kleuren van de regenboog. Daarmee tovert u de mooiste creaties op papier. Sommige mensen gebruiken het liefst de wat dikkere punten, maar wie juist zo dun mogelijke lijnen wil maken, kan beter gaan voor de extra dunne punt.

Goede alternatieven voor een fineliner

Fineliners zijn heel handig, maar soms is een ander soort stift beter. Als u veel boeken of documenten voor werk of studie leest en belangrijke stukken wilt arceren, gebruikt u natuurlijk markers. Bij Staples zijn deze verkrijgbaar in verschillende kleuren en met punten in diverse diktes. Ook voor het schrijven of tekenen op glas of dvd's kunt u beter speciale stiften gebruiken. Tekenen kan uiteraard prima met een fineliner, maar om te kleuren zijn gewone viltstiften of kleurpotloden van goede kwaliteit geschikter. Ook deze bestelt u snel en gemakkelijk bij Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.