OK
Filter de resultaten (25 Producten)
Sorteren op:
CT,1884

Maak de ruimte overzichtelijk met folderhouders & rekken

Folderrekken worden vaak gebruikt in wachtkamers. Denk maar aan de wachtruimte van een tandarts, dokter of apotheek. U vindt daar lectuur om te lezen voordat u aan de beurt bent, maar ook informatiebrochures. Dit zijn een hoop papieren en om de ruimte enigszins ordelijk en overzichtelijk te houden is een folderhouder geen overbodige luxe. De folders blijven mooi geordend en de ruimte ziet er netjes uit.

Toon met de folderrekken belangrijke informatie

Niet alleen zorgen de folderrekken voor een opgeruimde ruimte, ze trekken ook de aandacht van de bezoeker naar belangrijke informatie. Als u een bepaald product of een bepaalde dienst aanbiedt en de klant daar meer informatie over wil geven, dan kunt u een brochure aanbieden. De folderhouder zet u bijvoorbeeld in het zicht op de receptiebalies, zodat iedere klant er even een blik op werpt. U zult gegarandeerd meer folders kwijtraken als u ze aanbiedt in folder- en displaystandaarden dan wanneer u ze enkel op een stapeltje legt.

Trek meer publiek aan

Presenteer in een folderhouder uw folders met belangrijke informatie aan uw klanten en laat ze kennismaken met nieuwe producten of diensten. De folderhouders & rekken behoren tot uw presentatiemiddelen en trekken mogelijk nog meer klanten naar uw bedrijf. Mensen geven de folders door of laten ze slingeren in huis, waardoor de folder in handen komt bij verschillende mensen. Hierdoor bereikt u een grotere doelgroep en krijgt u meer naamsbekendheid. Het gebruik van een folderrek wordt vaak vergeten, maar kan enorm veel opleveren.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.