OK
Filter de resultaten (26 Producten)
Sorteren op:
SS,137

Fotopapier

Voor het afdrukken van de meest prachtige foto’s hoeft u de deur niet meer uit. Voor de beste resultaten op mat en glanzend papier bestelt u ons fotopapier van hoogwaardige kwaliteit. Voor persoonlijk of professioneel gebruik; het aanbod van Staples biedt de mogelijkheid tot beide.

De beste kwaliteit

Foto’s zijn speciaal, vaak persoonlijk en soms tentoongesteld voor duizenden ogen. Daarom kiezen wij alleen voor het beste fotopapier. Ons aanbod bestaat uit fotopapier van Brother, Canon, HP en Staples, zodat u altijd geniet van de beste kwaliteit. Maak uw keuze uit het aantal vellen, de hoogte en breedte van het papier en glanzend of mat; het fotopapier van Staples is geheel aan te passen naar uw behoefte. Bent u op zoek naar sneldrogend papier dat uw foto’s een glanzende afwerking geeft, bekijk dan eens het Brother fotopapier.

FSC gecertificeerd

Gaat u graag verantwoord om met het milieu, dan biedt Staples ook FSC-gecertificeerd papier. De Forest Stewardship Council is een internationale organisatie dat zich bezighoudt met verantwoord bosbeheer. Met dit keurmerk kunt u ervan op aan dat u milieuvriendelijk aankoopt, terwijl u die uitstekende kwaliteit behoudt.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.