Filter de resultaten (41 Producten)
Sorteren op:
SS,138
Alles voor een schoon kantoor
Energiek de dag door
Frisdrank nodig?

Frisdranken

Houdt het hele kantoor gehydrateerd met de waterflessen en frisdranken van Staples. Terwijl de een genoegen neemt met water, wil de ander liever een lekker frisdrankje om de dorst te lessen. Van dispensers met water tot verpakkingen van 24 flessen, plaats een bestelling via de website en u houdt uw gehele kantoor tevreden.

Waterflessen

Het is belangrijk om voldoende water op een dag te drinken om het lichaam te hydrateren en de concentratie te behouden. Onze waterflessen die u in een dispenser kunt plaatsen is ideaal voor een kantine, kantoor of wachtruimte. De flessen zelf zijn doorzichtig zodat u altijd in de gaten kunt houden of er nog genoeg water in zit. De 330 ml flessen van Spa Blauw zijn gemakkelijk in de koelkast op te slaan en overal mee naartoe te nemen, terwijl u ook kunt kiezen voor een niet-koolzuurhoudende fles van 500 ml. Mag er wel een bubbeltje in, dan kunt u ook kiezen voor Spa Rood.

Frisdranken

Niet iedereen drinkt graag de hele dag water; soms kan een lekkere frisdrank net dat zijn wat je nodig hebt. Coca-Cola, Appelsientje, Sprite en Ice Tea zijn ook te bestellen per meerdere stuks. Een heerlijke verfrissing voor een dag op kantoor of thuis.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.