OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,1890

Garantie: voor een langere levensduur van uw elektronica

Desktops en laptops voor kantoor zijn kostbaar en waardevol. Er worden talloze werkzaamheden op uitgevoerd en daarom is het belangrijk dat alles naar behoren werkt. Hoewel u zuinig en zorgvuldig omgaat met uw computerapparatuur, kan zich altijd een storing voordoen of iets kapotgaan. Het is prettig als dit binnen de garantie van uw aankoop valt. Bij Staples bieden we u talloze mogelijkheden om de garantieduur van uw aangekochte elektronica te verlengen. Daardoor kunt u met een gerust gevoel uw werkzaamheden blijven uitvoeren.

Garantie voor uw laptops op kantoor

Op elke computer die u aankoopt, zit een standaardgarantie. Vaak is deze uit te breiden met een aantal jaren extra garantie. Tegen een aantrekkelijke prijs is dit perfect te realiseren via onze site. Met de juiste regeling voorkomt u hoge reparatiekosten bij kapotte computers die onder de garantieregeling vallen. Voor advies omtrent uw keuze kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze professionals staan u graag te woord met een passend advies voor al uw computervraagstukken. Doe er uw voordeel mee.

Een goed werkende ICT-infrastructuur

In een kantooromgeving is het belangrijk dat alles naar behoren werkt. Daarom investeert u als ondernemer in een goed lopend netwerk. Dit is onmisbaar voor zowel uw computers als telefoons en printers. Naast een goed werkende ICT-infrastructuur hebt u ook antivirusprogramma's nodig. U wilt niet het slachtoffer worden van aanvallen door hackers of andere problemen waardoor privacygevoelige gegevens op straat komen te liggen. Bekijk daarom ook ons aanbod antivirus en internetbeveiliging. Bij Staples bent u op de juiste plaats voor zowel het verlengen van de garantieduur als uw complete ICT-infrastructuur.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.