Garderobekasten | Kapstokken

Garderobekasten | Kapstokken

Een slanke garderobekast in de hoek van de kamer en garderoberekken of een kapstok aan de muur. Hier vindt u elegante oplossingen om uw kledingstukken in kledingkasten op te bergen, of dit nu thuis, op kantoor of zelfs in het ziekenhuis is. Garderobekasten zijn beschikbaar in verschillende lengtes, rekken met verschillende aantallen haken en kapstokken verschillen van eenvoudig tot sierlijk. Bekijk snel ons aanbod voor een oplossing die bij u thuis of op kantoor past.

Garderobekasten

Functionele kledingkasten zijn de opbergmogelijkheden met een of meerdere deuren die ideaal zijn voor scholen, ziekenhuizen en kantoren. Maak een keuze uit 1, 2, 4 of 6 deuren, twee beschikbare dieptematen en verschillende kleuren. Het cilinderslot maakt het gemakkelijk om spullen veilig op te bergen, terwijl de ventilatiegaten onaangename geurtjes achterwege laat.

Kapstokken

Van eenvoudige kapstokken met als enige doel het ophangen van kledingstukken tot elegante kapstokken met parapluhouders die bijna een pronkstuk vormen in een kamer; het aanbod aan kapstokken is zeer uitgebreid en u vindt geheid een optie dat perfect in uw huis, of kantoor past.

Garderoberekken

De garderoberekken zijn beschikbaar in verschillende varianten. Zo kunt u rekken met 3, 10 of 19 haken aan de muur hangen, of kiezen voor een enkele of dubbele kledingrek met of zonder haken. De rekken zijn gemakkelijk te verplaatsen en vaak verstelbaar in hoogte.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.