OK
Filter de resultaten (31 Producten)
Sorteren op:
SS,6074

Gebonden notitieboeken: voor al uw kantoornotities

Notitieboeken mogen eigenlijk niet ontbreken op kantoor. Ze zijn namelijk ideaal voor het maken van zowel aantekeningen als notities. Dit is handig voor onder meer een vergadering of tijdens een telefoongesprek met een zakenrelatie of klant. Belangrijke zaken hoeft u zo niet in uw hoofd op te slaan, maar zijn eenvoudig terug te vinden in de gebonden notitieboeken. De bladwijzer helpt u onthouden waar u gebleven bent. Bij ons geniet u van een veelzijdig aanbod notitieblokken, dus bestel direct het benodigde aantal notitieboeken voor zowel uzelf als uw werknemers.

Gebonden notitieboeken in alle soorten en maten

Met gebonden notitieboeken haalt u luxe notitieblokken in huis. De aan elkaar genaaide papiervellen geven het boek een mooie uitstraling. Dit maakt ze dan ook schikt als relatiegeschenk. U laat ze bijvoorbeeld bedrukken met uw logo en u deelt ze uit tijdens een congres of een schoolbijeenkomst. Niet alleen zakenrelaties, maar zeker ook studenten zullen uw bijdrage waarderen. Kijk daarom ook zeker eens bij ons aanbod gewone gewone notitieboeken. Wij bieden voor elke ondernemer wat wils.

Handig bij een takenlijst of berekening

Naast het maken van aantekeningen kan een notitieboek ook een uitkomst zijn bij het opstellen van een takenlijst of het maken van een berekening. Uiteraard kunt u daar ook andere artikelen voor gebruiken, bijvoorbeeld schriften uit ons assortiment schriften en kaftpapier. Het opschrijven van adresgegevens kunt u het beste doen in onze adresboeken. Kortom, Staples is dé partner als het gaat om het maken van aantekeningen en notities tijdens werkdagen op kantoor.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.