OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
CT,1892

Optimaliseer het geheugen van uw computer

We leven in een digitale wereld. Dat betekent dat het opslaan en beheren van digitale documenten een belangrijke taak is geworden. De traditionele archiefkasten maken langzaam maar zeker plaats voor digitale opslagruimtes. Of u nu een computer, tablet of telefoon gebruikt: al deze apparaten hebben een eigen opslagsysteem. Het is daarom belangrijk om het geheugen van uw apparaten te optimaliseren. Zo kunt u al uw belangrijke documenten snel verwerken. Met de juiste hardware en software kunt u alle digitale opslagruimte in uw kantoor beheren.

Uw computergeheugen vergroten

Een gebrek aan ruimte is een van de grootste problemen op het gebied van digitale opslag. Voor traditionele documenten kunt u een extra archiefkast kopen. Hetzelfde geldt voor uw digitale documenten. U kunt uw computergeheugen namelijk vergroten met behulp van externe harde schijven. Deze schijven koppelt u direct aan uw computer en kunt u gebruiken om gegevens veilig op te slaan. Externe harde schijven worden in allerlei formaten gemaakt. U kunt dus zelf bepalen hoeveel extra gigabytes u nodig heeft voor uw digitale bestanden. Kleine geheugenkaarten zijn geschikt voor telefoons en tablets. Ook deze apparaten kunt u dus van extra geheugen voorzien.

Digitale bestanden ordenen

U kunt uw computergeheugen vergroten om uw apparaten sneller te maken, maar digitale opslagruimte moet ook geordend worden. Een goed opgeruimde harde schijf zorgt er namelijk voor dat u direct kunt vinden wat u zoekt. Wanneer u meerdere externe harde schijven hebt, kunt u deze het beste labelen. Met behulp van etiketten kunt u aangeven wat er op iedere harde schijf te vinden is. Maak daarnaast gebruik van veelzijdige software, zoals Microsoft Office software. Zo zorgt u ervoor dat al uw documenten uniform zijn en door al uw medewerkers geopend en bewerkt kunnen worden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.