Filter de resultaten (8 Producten)
Sorteren op:
SS,141
Air contactloos pinapparaat
Nooit meer verdwalen
Monitor beugels en steunen

Geheugenkaarten

Vergroot eenvoudig en snel de opslagcapaciteit van uw apparaten met deze handige en compacte geheugenkaarten. Snelle overdrachtssnelheid, duurzaam en licht: een ideale manier om de mogelijkheden van uw apparaten te optimaliseren. De beste geheugenkaarten, zoals SanDisk, vindt u hier op de website van Staples.

Extra geheugen voor uw smartphone

Heeft u het gevoel constant bezig te zijn met het verwijderen van apps en het overzetten van foto’s en video’s van uw smartphone? Dan kunt u extra opslagcapaciteit tussen 8GB en 128 GB waarschijnlijk goed gebruiken. Bepaal welke geheugenkaart u nodig heeft via de optie ‘Vergelijken’. Zo kunt u op een overzichtelijke manier de verschillende geheugenkaarten vergelijken. Kiest u voor een altijd populaire SanDisk-geheugenkaart, een micro flashgeheugenkaart of een portable SSD van Samsung?

Flashgeheugenkaarten van hoge kwaliteit

Voor optimale prestaties van uw smartphone of andere apparaten zijn de flashgeheugenkaarten van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit geheugenkaarten die water-, schok-, röntgen- en temperatuurbestendig zijn. Bestanden kunnen automatisch van het interne geheugen naar uw apparaat worden verplaatst. Wenst u een flashgeheugenkaart te gebruiken voor uw computer of camera, dan kunt u een kaart kiezen waarbij u een SD-adapter ontvangt. Vergelijk de geheugenkaarten voor een eenvoudig overzicht.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.