OK
Filter de resultaten (37 Producten)
Sorteren op:
SS,142

Gekleurd papier voor thuis en kantoor

Met gekleurd papier kunt u veel meer dan u denkt. Misschien associeert u het vooral met kinderen die er urenlang mee knutselen. Natuurlijk kunnen ze er mooie tekeningen op maken, die net wat specialer zijn dan met wit papier. Geef er een setje viltstiften of potloden bij en de vellen roze, groen, geel of rood papier worden echte kunstwerken. Daarnaast kunnen kinderen en volwassenen met papier in een leuke kleur ook bijzondere vouwwerkjes maken. Bij Staples kunt u terecht voor echt alles wat u of uw kinderen moeten hebben om creatief bezig te kunnen zijn.

Gekleurd papier voor werk en studie

Gekleurd papier is ook praktisch voor in de studeerkamer, op kantoor en op school. Belangrijke documenten die geprint zijn op een vel rood of blauw papier vallen op tussen stapels wit papier. Of misschien past papier met een bepaalde kleur wat beter bij het onderwerp. Voor uitnodigingen voor een feest of borrel kunt u beter een stapel geel, groen of oranje in de printer plaatsen. Dat staat vrolijker dan gewoon wit kopieerpapier. Verder ziet iedereen een mededeling op de deur of het prikbord sneller als die geprint is op een gekleurd vel papier.

Nog meer papier met een kleur

Als u iets wilt schrijven of tekenen op een wat kleiner stuk papier dat wel gekleurd moet zijn, is een blaadje van een memoblok geschikt. Deze zijn in verschillende kleuren te koop. Ze zijn ook prima knutselpapier om op te tekenen of om in de vorm van bijvoorbeeld een hartje of rondje te knippen. Ook als u gekleurd kaftpapier of cadeaupapier nodig hebt, kunt u bij Staples prima terecht. Bestel snel bij Staples gekleurd papier voor thuis, op school of op het werk.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.