OK
Filter de resultaten (26 Producten)
Sorteren op:
CT,1893

Orden uw kantoorruimte met gekleurde etiketten

Er zijn allerlei verschillende manieren waarop u uw werkomgeving netter en geordend kunt maken. Zo kunt u gekleurde etiketten gebruiken om belangrijke mappen en documenten terug te vinden. Daarnaast zorgen ze voor extra aandacht. Dat maakt gekleurde stickers bijzonder geschikt om belangrijke informatie te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan een essentiële aantekening die u wilt laten opvallen. Door gebruik te maken van gekleurde etiketten communiceert u duidelijk en snel met uw medewerkers.

Documenten coderen met gekleurde stickers

Het is soms een uitdaging om de juiste documenten te vinden in uw grote archiefkasten. Er zijn een aantal eenvoudige manieren om dit klusje makkelijker en efficiënter uit te voeren. Met gekleurde etiketten zet u eenvoudig een systeem op dat werkt met kleurcodes. De eerste stap daarbij is om uw documenten in verschillende categorieën te verdelen. Zo ligt het voor de hand om onderscheid te maken tussen financiële informatie en klantgegevens. Geef iedere categorie een eigen kleur en plak bijpassende gekleurde stickers op iedere map. Zo vindt u uw documenten binnen de kortste keren terug.

Uw archief gemakkelijk ordenen

Of u nu gebruikmaakt van een kleurcodesysteem of niet: gekleurde etiketten zijn altijd een goed hulpmiddel wanneer u uw archief wilt ordenen. Met behulp van deze stickers vindt u namelijk altijd alles wat u zoekt eenvoudig terug. Hebt u veel archiefdozen vol belangrijke informatie? Dan kunt u deze het beste markeren met een etiket. Met viltstiften schrijft u de inhoud van de doos erop. Het is op deze manier veel eenvoudiger om gericht te zoeken, waardoor u meer tijd hebt voor uw belangrijke taken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.