OK
Filter de resultaten (15 Producten)
Sorteren op:
SS,6077

Geldkisten & kassalades: geschikt voor diverse bedrijven

Niet alleen het winkelen, maar juist ook het betalen maakt u graag eenvoudig voor uw klanten. Dit realiseert u onder meer door de aankoop van goede geldkisten & kassalades. Ze zijn onmisbaar in de detailhandel en zijn er in allerlei uitvoeringen. Wanneer u werkzaam bent in de detailhandel of op een andere manier met contant geld in aanraking komt, dan zijn de kassalades uit onze webshop een aanwinst voor uw onderneming. Natuurlijk wilt u op geen enkele manier betrokken raken bij het aannemen van vals geld. Daarom komen onze valsgelddetectoren altijd goed van pas.

Waarom geldkisten & kassalades van Staples?

De geldkisten & kassalades die u in onze online winkel tegenkomt, zijn van uitstekende kwaliteit. Er zijn handmatige modellen verkrijgbaar, maar u kunt ook de keuze maken voor een elektronisch aangestuurde kassa. Sommige kassalades werken zelfs eenvoudig via een USB-stick. Wat voor model u ook aanschaft, ze zijn ideaal voor het opbergen van zowel munt- als briefgeld. Verder is het natuurlijk handig om een pinautomaat bij de hand te hebben, want vandaag de dag worden veel aankopen online afgerekend. Bekijk hiervoor ons aanbod pinautomaten.

De meerwaarde van eersteklas kassalades

Neem gerust contact op met Staples als u behoefte hebt aan advies op maat. Geen enkele onderneming is hetzelfde en dus is het prettig als er een professional met u meedenkt. U wilt graag een kassalade die perfect aansluit op uw wensen, of u nu werkt in de horeca of in de detailhandel. Na het afsluiten van de dag of de werkweek helpen onze geldtelmachines u bij het vaststellen van uw dag- of weekomzet. Daarom loont het altijd om een bestelling te plaatsen op onze site.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.