OK

Geldverwerking

Kies voor tijdswinst en efficiëntie tijdens uw geldverwerking

Met dank aan de uitgifte van nieuw ontworpen eurobiljetten is het aantal valsemunters opnieuw afgenomen. Toch blijven nog steeds heel wat valse eurobiljetten in omloop. Het in ontvangst nemen van valse biljetten of munten kan een onderneming jaarlijks een fortuin kosten. Hetzelfde geldt voor een inefficiënte geldverwerking of een gebrekige en onveilige opslag ervan. Verliest uw onderneming ook ettelijk veel tijd aan inefficiënte de monetaire verwerking of vreest u ook wel eens slachtoffer te worden van criminele praktijken? Dan pakt u maar beter uw geldprocedure onder handen.

Geef uw geldverwerking een upgrade

In de eerste plaats kan u al veel tijd en middelen besparen door uw geldprocedure uitbundig onder de loep te nemen. Vooral bij het repetitief in ontvangst nemen en uitgeven van geld, blijken kassa's een ideaal hulpmiddel te zijn. U hoeft zeker geen supermarkt uit te baten om zo'n kassa meerwaarde te laten hebben. Uiteraard gaat het nut van de kassa verloren indien de kassa ook zelf niet adequaat wordt georganiseerd. Speciaal voor die toepassing kan u dan kiezen voor kassalades. Deze kassalades zorgen ervoor dat u het geld eenvoudig en overzichtelijk kan deponeren en u de klant snel kan bedienen. Uiteraard niet alleen belangrijk voor de klant maar ook voor u: u hebt waarschijnlijk wel nog wat andere klusjes te klaren?

Oplossingen voor grote sommen

Bij sommige beroepen moet men soms wel eens grote sommen geld verwerken. Niet alleen kan dat veel tijd in beslag nemen maar bovendien vergroot dat eveneens het risico op verwerkingsfouten. Ook hier bestaan er hulpmiddelen om de geldverwerking efficiënter te organiseren. Zo zijn er in de eerste plaats valsgelddetectoren die valse biljetten meteen zullen detecteren. Ook zijn er geldtelmachines die het bedrag kunnen controleren. Deze geldtelmachines kunnen eveneens gebruikt worden voor de boekhoudkundige verwerking op het einde van de dag. Tot slot staat ook veiligheid centraal: via de kluisaccessoires schept u ook daar orde op zaken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.