OK

Gelpennen

Gelpennen zorgen voor een betere werkwijze

Na de vulpen en de balpen is vandaag de gelpen een geliefd schrijfaccessoire. Voor bij creatieve tekenwerkzaamheden blijkt de gelpen een uitkomst. De gelpen komt qua schrijfgevoel dicht in de buurt van de fineliner. U hoeft nauwelijks op de ondergrond te drukken tijdens het schrijven. Met de gelpen schrijft u net zo gemakkelijk een tekst op dik fotopapier als op een normaal schrijfblok. Door het bijzondere inktmengsel zijn er pennen met speciale metallic, glitter en fluorescerende effecten beschikbaar. De voordelen op een rijtje:

  • waterbestendig
  • vlekvrij
  • vaak navulbaar
  • glijdt soepel over het papier
  • veel kleurvariaties
  • veel verschillende modellen

Een gelpen voor iedereen

De gelpennen met special effects vinden vooral bij creatieve beroepen gretig aftrek. Ontwerpers kunnen zich hiermee helemaal uitleven op verschillende soorten papier en karton. Maar de standaard gelpen is net als de balpen een schrijfaccessoire voor alle beroepsgroepen. Het maken van aantekeningen of het schrijven van een kaart, het gaat met een gelpen met veel meer gemak en plezier dan met de meeste andere pennen.

De gelpen in alle soorten en maten

Bij Staples vindt u de gelpen die bij uw werk past. Het uiterlijk van de pennen is net zo variabel als het aantal kleuren waarmee geschreven kan worden. Een gelpen met een zakelijke touch of eentje die de handwerker achter zijn oor klemt, wie bieden voor ieder wat wils. De meeste gelpennen hebben een penpunt van 0,7 mm en een lijn van 0,4 mm. In de desbetreffende productbeschrijving vindt u de exacte gegevens per gelpen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.