OK
Filter de resultaten (11 Producten)
Sorteren op:
CT,1897

De extra's van goed gereedschap & onderdelen

Het plannen van een project of klus brengt het inventariseren van uw benodigde gereedschap & onderdelen met zich mee. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de werkzaamheden en met een minimum aan tijd een project tot een goed einde brengen. De kwaliteit van de te gebruiken gereedschappen is hierbij van groot belang. Voorkom ergernis en vertraging bij het uitvoeren van uw klus en maak slechts gebruik van goed onderhouden gereedschappen en nevenartikelen. In ons aanbod vindt u de juiste gereedschappen voor iedere klus.

Gereedschap & onderdelen voor de professional en de doe-het-zelver

Werkt u bij het uitvoeren van werkzaamheden dagelijks met gereedschappen? Dan is het van groot belang om de materialen en gereedschappen na gebruik goed te reinigen. Dit doet u met speciaal hiervoor ontwikkelde schoonmaakartikelen. Houd uw voorraad gereedschappen in het oog en maak deze artikelen goed geordend bereikbaar voor uzelf en uw werknemers. Hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld een open stellingkast, in combinatie met etiketten voor de aanduiding van de juiste bewaarplaatsen. In uw werkruimte is het handig om gebruik te maken van bijvoorbeeld een dispenser voor papieren handdoekjes. Zo is het principe 'clean as you go' een peulenschil.

Makkelijk voordelig gereedschap & onderdelen bestellen

Van beschermende kleding tot gereedschap & onderdelen en veiligheidsartikelen, u vindt het in onze webshop. Verzamel eenvoudig al uw benodigdheden voor uw geplande werkzaamheden en profiteer van een ruim assortiment hoogwaardige artikelen tegen een voordelige prijs. Dat scheelt tijd en moeite.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.