OK
Filter de resultaten (9 Producten)
Sorteren op:
SS,6087

Gps Navigatiesystemen

Raak nooit meer de weg kwijt met onze compacte navigatiesystemen. U navigeert zonder problemen naar uw bestemming terwijl u op de hoogte blijft van de meest recente verkeersinformatie. De navigatiesystemen zijn eenvoudig te installeren en zeer gebruikersvriendelijk: ideaal om uw reis prettig en moeiteloos te laten verlopen.

Functionaliteiten

Zodra u eens met een navigatiesysteem heeft gereden, kunt u niet meer zonder. Geen gedoe meer met kaarten, u volgt gewoon de aanwijzingen van de vriendelijke stem die u naar uw bestemming begeleidt. Kies de schermgrootte die u het beste bevalt, zodat u het scherm duidelijk kunt lezen. Gebruikt u een navigatiesysteem vrij sporadisch, dan hebben wij systemen beschikbaar die eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar zijn. Bent u vrijwel altijd onderweg met uw vrachtwagen, dan kiest u voor onze uitgebreide systemen die de route plannen op basis van grootte, gewicht, lading en snelheid. Via de functie ‘Vergelijken’ kunt u onze navigatiesystemen vergelijken om te kijken welke het beste bij u past.  

Navigatiesystemen in de aanbieding

Vergeet u ook niet om onze navigatiesystemen in de aanbieding te bekijken. Geniet van leuke kortingen waardoor de navigatiesystemen nog aantrekkelijker worden. Bij de aanbieding wordt precies aangegeven hoeveel korting u ontvangt. Wees er snel bij want op=op.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.