OK
Filter de resultaten (36 Producten)
Sorteren op:
CT,59

Berg uw spullen netjes op in gripzakjes

Uw postkamer, opslagruimte of bureau is altijd wel gevuld met kleine hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan paperclips, klein gereedschap en verpakkingsmateriaal. Deze losse spullen kunt u eenvoudig kwijtraken. Het is daarom belangrijk om ze goed op te bergen. Gripzakjes zijn daar een goede oplossing voor. Deze zakjes hebben een stevige sluiting, waardoor uw belangrijke spullen niet zomaar kunnen verdwijnen. Gripzakken worden in allerlei soorten en maten gemaakt. U kunt ze dus gebruiken voor de kleinste materialen in uw kantoor, maar u kunt er ook grotere producten in opbergen. Hierdoor komen deze zakjes altijd goed van pas.

De veelzijdigheid van gripzakken

U kunt gripzakken op verschillende manieren gebruiken. Zo kunt u met deze zakjes uw opslagruimte overzichtelijk maken. Vooral uw gereedschapsvoorraad vraagt om kleine ziplock zakjes. Uw schroeven, bouten en pluggen moeten namelijk ergens opgeborgen worden. U kunt hiervoor gebruikmaken van dozen. Al uw kleine spullen kunnen echter snel verloren raken in een te grote doos. Sorteer ze daarom allemaal en stop ze in geschikte gripzakjes. Zo kunt u snel en efficiënt aan de slag wanneer u een reparatie uit moet voeren.

Zakjes voor uw post

U kunt met behulp van ziplock zakjes niet alleen uw eigen spullen netjes opbergen, u kunt ook de spullen van uw klanten in deze zakjes bewaren. Gripzakjes komen dus goed van pas in uw postkamer. Losse producten kunnen samen worden opgeborgen in een zakje, waardoor ze niet los in een envelop liggen. Voor extra veiligheid kunt u gebruikmaken van luchtkussenenveloppen. De binnenkant van deze enveloppen is gevuld met kleine luchtkussentjes. Zo overkomt uw kwetsbare post niets, vooral niet wanneer u uw producten en zakjes ook nog inpakt met extra beschermende noppenfolie.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.