OK
Filter de resultaten (6 Producten)
Sorteren op:
CT,1901

Hou het netjes met gummen

De gum wordt al eeuwen gebruikt. Om precies te zijn sinds 1770, want in dat jaar vond de Engelsman Jopseph Priestley hem uit. De gum is geliefd onder kunstenaars en tekenaars. Een gum is vooral handig om verkeerd gezette lijnen weg te halen zonder weer helemaal opnieuw te moeten beginnen. Maar ook als u uw aantekeningen met een potlood schrijft, wist u eenvoudig uw fouten uit. Het voorkomt lelijke krabbeltjes en zo houdt u het papier netjes.

Een gum is onmisbaar op uw bureau

Een gum behoort tot de bureau-accessoires en mag op uw werkplek niet ontbreken. Met een gum kunt u alleen teksten en lijnen uitgummen die gemaakt zijn met potloden. Als u werkt met balpennen of vulpennen, dan kunt u beter Tipp-Ex gebruiken. Het papier blijft echter wel netter als u met potlood werkt en fouten uitgumt, dan wanneer u met een pen werkt en de fouten weg moet halen met Tipp-Ex.

Kies de juiste gum

In ons assortiment vindt u verschillende gummen voor verschillende soorten papier, zoals perkament of matte tekenfolie. De gum is zo gemaakt, dat hij minimaal verkruimelt en zo min mogelijk afval achterlaat. Zo blijft het papier mooi en is er na het gummen niets meer te zien van de fouten. U herstelt zo eenvoudig de gemaakte fouten en de schets of de tekst is weer als nieuw. Kies de gum uit die voldoet aan uw wensen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.