OK
Filter de resultaten (18 Producten)
Sorteren op:
CT,1902

Dossiers snel terugvinden in overzichtelijke hangmappen

Hoewel we in het digitale tijdperk leven, worden papieren documenten nog erg veel gebruikt. Denk maar aan certificaten, contracten, aankoopnota's, bestelbonnen, facturen en dergelijke. In uw kantoor moeten misschien wel duizenden documenten overzichtelijk worden opgeborgen. Elk dossier moet u snel kunnen terugvinden, zonder onnodig veel tijd te verliezen met het zoeken naar een verkeerd opgeborgen document. Ons ruime aanbod hangmappen biedt de ideale oplossing voor het opbergen van uw papieren. In onze kwaliteitsvolle mappen verzamelt u alle stukken van een dossier netjes bij elkaar, snel en gemakkelijk.

Hangmappen opbergen

U hebt de keuze uit opbergmappen in verschillende kleuren voor de formaten A4 en folio. U hangt uw mappen overzichtelijk naast elkaar in een van onze hangmappenrekken of ladekasten. In een hangmappenrek is voldoende ruimte voor zo'n 30 tot 40 mappen. Deze rekken wegen niet veel en kunnen gemakkelijk verplaatst worden. Moet u erg veel mappen opbergen, kies dan voor een stevige ladekast. Onze ladekasten zijn verkrijgbaar met 3 tot 5 volledig uittrekbare laden met stevige handgrepen. Elke lade is voorzien van een grote etikethouder. De kasten zijn afsluitbaar, zodat vertrouwelijke dossiers niet zomaar voor iedereen toegankelijk zijn.

Uw oude dossiers archiveren

Archiveer uw oude dossiers in mappen die u vervolgens opbergt in een speciale hangmappenbox of archiefdoos. Afhankelijk van de afmetingen is er voldoende plaats voor 20 tot 50 mappen. Sommige archiefdozen bevatten uitgesneden handgrepen zodat u ze eenvoudig optilt en ergens anders neerzet. Stapelbare archiefdozen zijn voorzien van een stevig deksel en zijn sterk genoeg om op elkaar te plaatsen. Zo neemt uw archief minder vloeroppervlak in. Met de degelijke producten van Staples bespaart u tijd en ruimte.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.